İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava YouTube Bot

nothingrows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir başka projem için yazdığım YouTube botudur. YouTube Api'lerini kullanır, Ajax ve PHP ile yazılmıştır. Video çekmek için YouTube Api'nin arama mantığını kullanıyor. Anahtar kelime giriyorsunuz, ardından elde etmek istediğiniz azami sonuç sayısını yazıyorsunuz. Eğer sadece girdiğiniz sonuç sayısı kadar video elde etmek istiyorsanız Sonuç başlangıç yazılı alanı boş bırakmalısınız. Fakat bir kerede en fazla 50 kayıt çekebiliyorsunuz, daha fazlasına YouTube Api'si müsade etmiyor.

Eğer bir arama sonucunda elde edilen kayıtların tümünü çekmek istiyorsanız bu işlemi ellişerli gruplar halinde yapmalısınız. Bunun için Azami sonuç sayısına 50 yazın ve Sonuç başlangıç alanına 1 yazın. Arama yapın ve işlem sonucu ekrana yazdırılsın. Daha sonra Sonuç başlangıç alanını ellişer ellişer arttırarak arama işlemine devam edin. Artık sonunu bulabilirseniz :)

Sistem bir kere kaydedilen bir videoyu bir daha kaydetmiyor. Hangi alanları kaydettiğini sayfadaki açıklamalar alanına yazdım. Videolar için örnek tablo görüntüsü için ekteki resime bakabilirsiniz. Bizzat yaptığım testlerde dakikalar içinde yüzlerce kayıt çekebilirsiniz.

Sistem sadece veritabanına kayıt kısmına kadar yapıldı ve tamamen yasal olarak YouTube Api'sini kullanıyor. Tek yasal olmayan tarafı verileri kaydetmesi :)

Demo için: www.hhht.org/bot.html
Veri tablosu: www.hhht.org/sample_data.gif

İlgilenen arkadaşlar lütfen özel mesaj atsınlar, msn'den de görüşebiliriz. Sistemi ücretsiz vereceğim.

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nothingrows gerçekten süper bir bot bu güzel paylaşımından dolayı teşekkür ederim

msn de görüşebilirmiyiz.. +rep

nothingrows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar özel mesaj atanlar msn adreslerini de yazsın lütfen. Şu ana kadar beş talep var, biri verildi. Diğer mesaj yazan arkadaşları listeme ekledim, online olduğunuz vakit görüşelim.

nothingrows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güncelleme

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Son yapılan güncellemelerle birlikte artık videoların flv dosyalarını da elde edebiliyoruz. Ayrıca çoğu bottaki Türkçe karakter sıkıntısını da giderdim.

nothingrows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar mesajı ben atmıyorum, isteyenler bana mesaj atsın diye yazmıştım ve hala geçerli.

zinan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, ben de rica edebilir miyim lütfen..

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu botta şöyle birşey yapabilirmiyiz aceba,
bot veriyi direk youtube.com dan degil de youtube.com un Music kategorisinden arayıp çekecek dbye kaydedecek.
bunu scriptime entegre edebilirim diyorsan, fiyat veya karsılıgında istedigin bireşy var ise pm ile iletisim kurarsan görüselim.

nothingrows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar lütfen istekleri özel mesaj ile msn adresinizi de ekleyerek yapın. Takip edemiyorum böyle ve sadece msn üzerinden veriyorum.

Ayrıca @KalpChat arkadaşım konuyla ilgili sana bir özel mesaj attım.

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum özel mesaj kutunu kontrol etmen mümkünmü acaba
msn adresini bilmiyorum bilgilerinin arasında yok da..
kolay gelsin

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nothingrows tarafında bu bot video siteme entegre edildi
hatta videolarin flv linklerini alacak şekilde entegre edildi
şu an video sitemde kendi flv playerim da görüntüleniyor videolar
o bilindik youtube player dan değil

kendisiyle güvenli ve başarılı bir şekilde çalışabilirsiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.