arkadaşım
sahtekarlıksa ben sahtekarım ona bişey demem
sitede arama yapan bir scripti kaç kişi kullanıyor ?? haberin varmı senin. ben sadece olayın çapını elimde tutup kendim ayarlıyorum istersem 500000 sayfa yaparım şimdi hemen.
şunuda söyliyim bu şartlarda yapmamakda
aptallık
darkman' Alıntı:
boşu boşuna banwid harcamaktır.
boşu boşuna harcayacak
Bandwidth var bende bu seni pek ilgilendirmez.
bu siteyi yapanınn konusuna gelincede piyasada bisürü salak var son bu siteyi yapanınn diyegelen bikaç maili söyliyim sana bikaçda karışıklık maili..
1. (ceplik.com için)
yaptığınız bu sitenin ta .... hani kontur göturmuyordu 1 konturum gitti.
-> benim yorumum bu salak ordaki tahmini kontur sayısını görmeyip siteden melodi yüklemiş. aklıncada bizim uzaya kurduğumuz uydudan bedava yükliyebileceğini sanıyor
2.
yabancıların yaptığı bu sitenin ta ........ ...... ........ ..... ...... ..... (iyi gitmiş)
-> bu allahın salağıda google reklamları ingilizce olunca benide ingiliz sanmış sıkıyor işte
3. (orjinal mesajı saklı onu ekliyorum)
Cep telefonuna neden daha fazla odeyesiniz yari fiyatina almak mumkun demissiniz ama bu konuyu tam cozemedim dogrusu. Samsung E600 almak istiyorum fiyati hakkinda yardimci olurmusunuz. Bilgi verirmisiniz. Simdiden tesekkurler.
bu kardeşde gtmiş google reklamından bahsediyor kelkoo reklamı çıkıyor orda yarı fiyatına diye.
bak bunlar içinde iyiki yapmışım diyorum
Mesaj: Sitenizden Nokia 60 serisi Tema İndirdim ücretsiz olduğu için çok teşekkür ederim.Yeni tema eklemenizi sabırsızlıkla bekliyorum.Bende telefon için yeni wav melodileri var bunları sizle nasıl paylaşabiliriz.Ayrıca sitedeki resimler küçük olduğu için Nokia 6600 gibi büyük ekranlı tellerde çok bozuluyo. Mümkünse sitenize resimde gönderebilirim! çkgeniş bir arşivim var.
Teşekkürler
--------------------------------
--------------------------------
özetle bu işi ne şekilde yaparsan yap bikaç angut sanada küfür edicek. bu şidiye kadar hep böyle oldu.
sahtekarlık bu kelimeye çok bozuldum harbi ...
azı çoğu olmaz madem sahtekarım ozaman en kralınıda yapayım bu işlerin azı çoğu olmaz çünkü..
please wait
dip not : sitenin adını verirsen sevinirim