Arkadaşlar bu filme gidenleriniz vardır belki içinizde ben gidenlerdenim ve sizinle hem film hakkında bilgisi olanlar ile konuşabiliriz diye bu filmi paylaşıyorum.

Filmin detayları:
Tür:
Aksiyon, Casusluk, Dram, Gizem, Komedi, Macera, Polisiye, Suç,
Yönetmen:
Serdar Akar,
Oyuncular:
Nejat İşler, Hazal Kaya, Erdal Beşikçioğlu, Cansu Dere, Tardu Flordun, Rıza Kocaoğlu, Hakan Hatipoğlu, Hakan Boyav, Ege Aydan, Seda Bakan, Ayda Aksel, Fatih Artman, Berke Üzrek, Inanç Konukçu, Serhat Nalbantoğlu, Nihat İleri, Canan Ergüder, Tolga Tekin, Berkan şal, Ali İpin, Nuri Gökaşan, Ipek Ayaz,
Senaryo:
Emrah Serbes,
Senaryo (Kitap):
Emrah Serbes,
Yapımcı:
Tarkan Karlıdağ,
Açıkcası film +13 ancak dizisine aşina olanlar bu filmin bu yapıda olacağını biliyordur zaten ve bilerekte gelip izlemişlerdir. Yani kimse çok küfürlüydü diye çıkamaz zaten bilinen birşeydi
Bunun dışında oyunculuklar gerçekten güzeldi. Ankara'da çekilmesi Ankaralı biri olarak beni memnun etmekte. Ve kesinlikle ve kesinlikle çok güldürdü film aralarda. Benim hoşuma gitti açıkcası gidenler varsa sizlerinde düşüncelerinizi alayım. Beklentiniz ne idi umduğunuz gibi mi çıktı?

Filmin detayları:
Tür:
Aksiyon, Casusluk, Dram, Gizem, Komedi, Macera, Polisiye, Suç,
Yönetmen:
Serdar Akar,
Oyuncular:
Nejat İşler, Hazal Kaya, Erdal Beşikçioğlu, Cansu Dere, Tardu Flordun, Rıza Kocaoğlu, Hakan Hatipoğlu, Hakan Boyav, Ege Aydan, Seda Bakan, Ayda Aksel, Fatih Artman, Berke Üzrek, Inanç Konukçu, Serhat Nalbantoğlu, Nihat İleri, Canan Ergüder, Tolga Tekin, Berkan şal, Ali İpin, Nuri Gökaşan, Ipek Ayaz,
Senaryo:
Emrah Serbes,
Senaryo (Kitap):
Emrah Serbes,
Yapımcı:
Tarkan Karlıdağ,
Açıkcası film +13 ancak dizisine aşina olanlar bu filmin bu yapıda olacağını biliyordur zaten ve bilerekte gelip izlemişlerdir. Yani kimse çok küfürlüydü diye çıkamaz zaten bilinen birşeydi