İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beleş youtube botlu video scripti. hücum

LuGeLaS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar yıl bitiyor ama bizde paylaşımlar bitmiyor

Durmak yok paylaşlımlara devam !

Blirsiniz meşhur vidyola.com scripti vardı zamanında 100k hit yapmıştı işte o script. marez olduğu için dağıtıyorum.

İsteyen istediği şekilde kullanır fakat alttaki linkleri silmediği sürece.
Lütfen bu iyiliklere karşı o linkleri silmeyin.

Çalışması için sunucuda curl yüklü olmalıdır.
Db falan yoktur direk atın çalışır. Spam görüntüsü almaması için arananları kaydetme özelliği yok isterseniz ekleyebilirsiniz.

Bu arada repleri unutmayalım ve linkleri silmeyelim

Link : http://rapidshare.com/files/76285325/youtube.rar.html

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Paylaşmışsın ama bence bu script eğitim amaçlı olmaktan öteye geçemez.
Neden dersen aynı şekilde birçok site açılacağından dolayı " spam " olarak görülecektir. Video script olmasından dolayı.
En azından böyle bir tehlike oldukça yüksek.

Onun için bu scripti kullanacak arkadaşların hali hazırda olan sitleri üzerinden kullanmamalarını tavsiye edrim. Farkında olmadan sitenizi komple banlatıp hüsrana uğrayabilirsiniz ? Onun için yeni bir isim altında farklı tasarım, farklı url adresleri oluşturarak ve arama sonuçlarını kaydettirmeden kullanmanızı tavsiye ederim...

LuGeLaS yanlış anlamassın inşallah...

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
yağmayok , peki o zaman satılan scriptleri kullanan binlerce insan banlanma durumundamı yani,

örnek verirsek , phpLD ; bu scripti kullanan binlerce site tehlikedemi , anlamadım şimdi.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yağmayok , peki o zaman satılan scriptleri kullanan binlerce insan banlanma durumundamı yani,

örnek verirsek , phpLD ; bu scripti kullanan binlerce site tehlikedemi , anlamadım şimdi.

sana katılarak şunu belirtmek istiyorum sanırım iyinette okumustum googlenin sitelerde 75 farklı kritere baktıgını duymustum google neyin spam oldup olmadıgını biliyor sistemleri ona göre calsıyor simdi script aynı diye ona spam muamelesi hiç yapmaz eger yaparsa vbulletinler smfler vs.vs dünyaya mal olmus scriptlerin ve bu scriptleri kullanan sitelerin hali ne olurdur. Allah muhafaza :) batarız :d

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89

Tabiki değil... Orada basitçe ifade etmek istedim...

yanılmıyorsam bu script videoları direk kendi sitesi üzerinde arama yaptırarak

http://www.youtube.com/api2_rest?method=youtube.videos.list_by_tag&dev_id=dev_id&tag=galatasaray

adreslerinden veriyi çekerek direk sitede gösteriyor. Yani verileri dataya kaydetmiyor. Dataya sadece arananan kelimeleri kaydederek ve onlara bir sitemap oluşturarak google kayıt ettiriyor...

Ve google bu tarz sitelere anladığım kadarı ile olumlu bir gözle bakmıyor...

Sadece yaşadıklarımı düşünerek bir uyarı yapmak istedim... Direk alıp kullanmazlarsa ve bazı değişikler uygulayarak kullanırlarsa sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ama aksini legalpara eden arkadaşlar da olabilir...

NOT: Kesinlikle bir art niyetim yok...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
lan vur dedik öldürdün bütün scriptler dağıtılır mı ya :D

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
anladım, bir tür içeriksiz, içerik gibi oluyor, spam gibim.

teşekkürler :)
Tabiki değil... Orada basitçe ifade etmek istedim...

yanılmıyorsam bu script videoları direk kendi sitesi üzerinde arama yaptırarak

http://www.youtube.com/api2_rest?method=youtube.videos.list_by_tag&dev_id=dev_id&tag=galatasaray

adreslerinden veriyi çekerek direk sitede gösteriyor. Yani verileri dataya kaydetmiyor. Dataya sadece arananan kelimeleri kaydederek ve onlara bir sitemap oluşturarak google kayıt ettiriyor...

Ve google bu tarz sitelere anladığım kadarı ile olumlu bir gözle bakmıyor...

Sadece yaşadıklarımı düşünerek bir uyarı yapmak istedim... Direk alıp kullanmazlarsa ve bazı değişikler uygulayarak kullanırlarsa sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ama aksini legalpara eden arkadaşlar da olabilir...

NOT: Kesinlikle bir art niyetim yok...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
anladım, bir tür içeriksiz, içerik gibi oluyor, spam gibim.

teşekkürler :)

Aslında pek öyle de denmez...
Şöyle bir örnek verim...

bu script kullanılarak siteler oluşturuldu. Arama kayıtları kaydedildi ve google tarafından indexlendi... Bu arada arama kelimesi iyinet olsun...

Nolcak bu sitelerin hepsi

http://www.youtube.com/api2_rest?met...ag=iyinet adresindeki veriyi çekeceği için her sitede aynı içerik olacak... Buda zaten " spam " ....

Birde bu etken. Düşüncelerim bunlar.

Aslında LuGeLaS da bu konuda ki görüşlerini paylaşırsa memnun oluruz. Sonuçta bu scripti o kullandı ve dağıttı...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.