İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ben bir yalan söyledim webmasterim dedim :S

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
site güncellemeleri , satış elemanı olmak için ftp'ye dosya atabiliyor olman yeterli hocam ama site yaptıracaksa oscommerce den filan bi tema bulup önüne koyabilirsin anca.

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
yok site yapılacakmış ben mesela yeni bir ürün geldi fiyatını falan ekleyecem belki kategori falan ama ben hayatımda php ile uğraşmadım asp net ile biraz uraştım sonra wordpresse bakmaya başlamıştım

ByPowerfuL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bugun iş kurda bir ilan gördüm webmaster aranıyormuş bir yerde gittim görüştüm adam iş yerinin sitesini yaptırıyormuş sitenin güncellemelerini yapacak online satış falan ilgilenecek birini arıyorlarmış ben yapabilirim sorun olmaz dedim ama hayatımda php hiç kullanmadım yukarıda yazdığım şeyleri yapayı öğrenmem lazım 10 güne kadar site bitermiş nerden başlasam yardımcı fikir verebilirmisiniz.

10 günde işin zor hocam php 10 günde öğrenilecek bir sistem değil , fakat sitede editör olmak kolaydır. Ne konuda konuştunuz tam olarak bir yazarsanız daha iyi bir fikir vere bilirim

E

Erturk

Misafir
Öncelikle bir daha hiç kimseye yalan söylememen gerektiğini öğrenerek başlayabilirsin.

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
10 günde işin zor hocam php 10 günde öğrenilecek bir sistem değil , fakat sitede editör olmak kolaydır. Ne konuda konuştunuz tam olarak bir yazarsanız daha iyi bir fikir vere bilirim

sitedeki ürünleri güncellemek yeni ürünler eklemek falan diye konuştuk

Ekleme:
Öncelikle bir daha hiç kimseye yalan söylememen gerektiğini öğrenerek başlayabilirsin.

haklısın

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
php de wordpres gibi yönetim paneli varmı :) yarın php ile ilgili biraz video indiririm artık :)

TheKorsans

0
Yasakli Uye
Reaction score
4
adamlar yaptıysa tabiki vardır :D ..

Sen sadece kategorileri ekliyiceksen o kolaydır gene :p

Bu arada 10 günde php nin anca <?php ve ?> etiketini öğrenebilirsin o kadar söyliyim :p

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
php de wordpres gibi yönetim paneli varmı :) yarın php ile ilgili biraz video indiririm artık :)

video ile olmaz bir hoca tutcaksın anca öyle olur yoksa konsantire 0 şekilde asla öğrenilmez. ben kaç kere denedim html kodu falan izlediğim şeylerden hiç bişey anlamadım sonra kendim çözdüm herşeyi. ama php zor.

diablo_king

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkes webmaster oluyor gerçek webmasterlara yazık oluyor bunun eğitimini almış bu işe yıllarca kafa yormuş emek vermiş bir insanın hakkını yemiş olmuşsunuz afiyet olsun.

ByCookie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
-değişkenler
-echo
-print
-array
-super globaller
-sabitler
-operatörler(mantıksal-aritmatik)
-if
-switch
-while
-for
-continue
-fonksiyonlar
-statik değişkenli fonksiyonlar
-global değişkenli fonksiyonlar
-foreach
-sort
-rsort
-asort
-ksort
-array_push
-array_merge
-array_slice
-array_sum
-isset
-empty
-strlen
-ereg
-eregi
-ereg_replace
-eregi_replace
-substr

daha varda aklıma gelmiyor şimdi. İşin zor.

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
herkes webmaster oluyor gerçek webmasterlara yazık oluyor bunun eğitimini almış bu işe yıllarca kafa yormuş emek vermiş bir insanın hakkını yemiş olmuşsunuz afiyet olsun.

doğru söylüyorsun pişman oldum yarın gidip konuşayım en iyisi:harika:

Ekleme: php de neymiş yine araştıracam ama :D

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
öyle kuru php olmaz şahsen , öncelikli dillere de yer vermen gerek,kodlamada onları da kullanacaksın büyük ihtimal

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.