İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ben bu kadarını görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

derkavi

Misafir
arkadaşlar www.forum.iyinet.com yani bu foruma öğlen girmeye çalıştım ve giremedim yazan mesaj şöyleydi sunucularımız çok meşgul sürekli giriş denemesi yapın .. diye mesaj yazıyordu yaw hiç işimiz gücümüz kalmadıda girelim diye sürekli giriş denemesimi yapacağız özellikle kapanan foruma çok yoğunmuş gibi rol yapan foruma bir mesaj yazıyorum karşılığını 2 gün sonra cevap geliyor yoğun dediğin forum 20 saniyede konuya cevap yağar lütfen sallamayalım yok sunucumuz meşgul yok çok yoğunuz görünen köy klavuz istemez.....

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Forumlar illa kullanıcı kullanımından dolayı yoğunluk yaşamaz, iyinet sunucularının aldığı saldırıyı sen alsaydın bir daha dönmemek üzere yaptığın işleri bırakırdın, eleştri yapmadan önce neyin ne olduğunu öğren ardından eleştrini yap, ve sen bilmediğin konular hakkında sallama yapma.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
arkadaşlar www.forum.iyinet.com yani bu foruma öğlen girmeye çalıştım ve giremedim yazan mesaj şöyleydi sunucularımız çok meşgul sürekli giriş denemesi yapın .. diye mesaj yazıyordu yaw hiç işimiz gücümüz kalmadıda girelim diye sürekli giriş denemesimi yapacağız özellikle kapanan foruma çok yoğunmuş gibi rol yapan foruma bir mesaj yazıyorum karşılığını 2 gün sonra cevap geliyor yoğun dediğin forum 20 saniyede konuya cevap yağar lütfen sallamayalım yok sunucumuz meşgul yok çok yoğunuz görünen köy klavuz istemez.....
Kafa basmıyor sanırım, forum saldırı aldığı zamanlarda o uyarı görülür...

D

derkavi

Misafir
walla bilmiyorum en sevdiğim web yardım forumlarından biriydi ama bu aralar sevmez oldum bu takıntılar yüzünden

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bende böyle ilginç bir mesaj görmemiştim görmüş oldum:D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Tüm İyinet ailesi ve İyinet üyelerine geçmiş oLsun diyeLim.. [bilgi çok güzel yazmışsın helal valla, keşke herkes senin gibi düşünceli olsa] :)

X

Xman

Misafir
Mesajı yazan kişi belliki yeni bir üye yada çok sık forumda olmayan bir üye o nedenlede saldırı vb. gibi konularda fikri olmayabilir ve olayı çözemediğinden böyle bir mesaj yazmıştır, hemen terslemek yerine arkadaşı bilgilendirmek daha yapıcı bi yaklaşım olur kanımca. Bilgi arkadaşıma katılıyorum.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Yukarıda da söylendiği gibi burası web yardım forumları, saçma sapan konularla kimsenin vaktini almaya hakkı yok.Bu konuyu okuyup, cevap yazarak geçirdiğim 2 dakikamı bana kim geri verebilecek :p

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
@bilgi , cevap vermenin bir usülü var haklısın. ama soru sormanın ya da bu başlıktaki gibi kafadan bir hükme vardıktan sonra yazılacak mesajın da bir usulü var.

öyle bir konuya böyle bir cevap. çok kötü değil bence.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
@bilgi , cevap vermenin bir usülü var haklısın. ama soru sormanın ya da bu başlıktaki gibi kafadan bir hükme vardıktan sonra yazılacak mesajın da bir usulü var.

öyle bir konuya böyle bir cevap. çok kötü değil bence.

Biz de bir zamanlar bu yollardan geçmedik mi? Belki bu tür konular açmadık ama açma noktasına gelmiş olabiliriz. Arkadaşı anlayışla karşılamak lazım.He diyeceksiniz ki forum çöplüpe dönüyor; moderatörlük görevi niçin vardır? Eğer hiçkimse bu arkadaş gibi hata yapmayacaksa moderatörlük diye bir statünün olmaması lazım. Bilmem anatabiliyor muyum...

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ön yargı ile yazılmış bir yazıyı savunan arkadaşlar var aramızda. Kişi bu durumun neyden kaynaklandığı öğrenmek istememiş. Kişinin serzenişi sorularını soracağı bir forum ve soruların cevabını verecek bir kafile olmayışı.

Üstelik bunu dile getirirken bile çok biçimsiz bir yazı şekli kullanmış kanaatimce. Konuyu abartmanın anlamı yok. Saptırmanın hiç yok.

Bir zamanlar bizde öyleydik diyerekten kendimizi avutmak gibi bir girişimde bulunmamızda yersiz. Her insan kendini geliştirirken farklı alanlarda ilerlemiştir. Bir zamanlar ben böyle değildim mesela. Bunu rahatca söyleyebilirim. Ama bunun gibi olan arkadaşlarada bir şey diyemem.

Konuyu açıklığa kavuşturmuş arkadaşlar. Açık kalarak sapmasınada gerek yoktur.

hiç işimiz gücümüz kalmadıda girelim diye sürekli giriş denemesimi yapacağız özellikle kapanan foruma çok yoğunmuş gibi rol yapan foruma bir mesaj yazıyorum karşılığını 2 gün sonra cevap geliyor yoğun dediğin forum 20 saniyede konuya cevap yağar lütfen sallamayalım yok sunucumuz meşgul yok çok yoğunuz görünen köy klavuz istemez.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.