İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ben bunlara dolandırıcı demek istiyorum

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ne biçim konu başlığı
adam istediği fiyata satar nasıl dolandırıcı demek istersin

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ya hizmeti iyi veriliyorsa alan adamda memnundur, istediği parayı verir ornekleri çok vt nin rh nin fiyatlarını normal hosting firmalarıyla karşılaştıramazsın.

mavikumtanesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
worshiphim' Alıntı:
bu ne biçim konu başlığı
adam istediği fiyata satar nasıl dolandırıcı demek istersin

+1
İzhost da yaklaşık 10 sitem var ve hizmeti son derece iyi, en son sitelerimden biri heklendiğinde sağolsunlar adamlar çok yardımcı oldular...

Murat sende iyisin hizmette tek geçerim seni ;)

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
'webservis.com.tr de aynı. 5 mb alan yıllık 25 $ e-yuh yani '

bi de benim sitemi düşün :)))) wallahi kabus gibi ödemeler :)))

Ama dediğim gibi yuh muh diyonuz ama Mustafa Bey e tek kelime diyemem.. yani bi soru sorduğumda geç yanıt veriyor hatta hç vermiyor :) 3 hafta önce kontrol paneli linki istedim yanıtlamıcak biliyorum ama istedim işte :) ama siteye gerçekten yayınlanmasında bir sorun olsun o dakika fark ediyor hemen inceliyorum şu anda idyor ve sorunu çözüyor ki sorunlar genelde saldırı tipi yani ondan kaynaklı değil..

Xcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ne ya izhiostuda tanimam senide ama yuh yani pahali mahali sen tüketici koruma dernegindenmisin, adamin isine tas koyuyorsun tüm mesajlari okudum mumnun olan cogunlukda. sen gelmis adama dolancirici diyorsun. bence sen cocuksun. veya cekemeyen baska bir firmasin.

bu adminler modlar nasil müsade ediyorki böyle seylere artik iyice slkmaya basladi yok o dolandirici yok bu bilmem ne konuyu acan ne ? mal gibi gelmis birde senin dikkat cekmemidir kiskanmamidir ne bok oldugu belli olmayan 3 sayfa mesajini okuyoruz.

yazmisin (Ben bunlara dolandırıcı demek istiyorum) bende sana bir sey demek istiyorum ama neyse. kiskancliklarini vede fesatliklarini bu kadar ortaliga vuran bir insan topluluguda görmedim. cevap filan yazma urasmam senlede sacma konunlada ne kadar yazmayim desemde her gün baska bi cins baslik adami yerinden hoplatiyor. herhalde bu foruma girmemek en iyi cözüm.

W

webbil

Misafir
5 Mb'a 100 milyon da der .. Ticaret yapılıyor, istediği fiyatı çekmekte özgür .. Para verip vaadettiği hizmeti vermiyorsa dolandırıcılık dersin, yoksa pahalı buldun diye dolandırıcı demek çok yanlış ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5