İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ben geldim

Loader

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 24 yaşındayım ankarada oturuyorum web işleriyle uğraşıyorum

herkese iyi çalışmalar

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
262
hoşgeldin
özellikle uğraştığın bi alan var mı?

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
"Loader" güzel bir nick seçmişsin...
Hoş geldin arkadaşım :) :kahve:

Loader

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hoşbulduk arkadaşlar

hoşgeldin
özellikle uğraştığın bi alan var mı?

Kendime yeticek kadar php ve seo bilgim var adsense konusundada ileri düzeyde bilgiye sahibim ihtiyacı olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım

iyi forumlar

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Ben senden faydalanayım hocam o zaman boşuna gelme =)) Şimdi google dayı beni banladı yani uyarı mesajı gönderdi hani şu şu tarz reklam yayınladığın için reklam yayını ...com site için durdurulmuştur diye bu birdaha kalkmaz mı yani yada ne yapmalıyımda kaldırmalıyım bir e-posta gönderdim 15 gün önce ama yanıt gelmedi uğraşmadım..

Loader

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben senden faydalanayım hocam o zaman boşuna gelme =)) Şimdi google dayı beni banladı yani uyarı mesajı gönderdi hani şu şu tarz reklam yayınladığın için reklam yayını ...com site için durdurulmuştur diye bu birdaha kalkmaz mı yani yada ne yapmalıyımda kaldırmalıyım bir e-posta gönderdim 15 gün önce ama yanıt gelmedi uğraşmadım..

hocam onun için hiç uğraşma banın kalması imkansız denilecek kadar zor şuan için yapman gereken .com uzantısında siteni yayımlıyorsan 301 yönlendirmesi ile .net uzantısına geç 1 ay içerisinde siten eski halini alıcaktır.

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Şuanda olduğu konum itibariyla endişeleniyorum açıkcası o kadar uğraşıp birşeyler yaptık 1 ay google indexlerini kaybetmek zor geliyor hocam 30 k google indexim'i çöpemi atim :p :D

Loader

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şuanda olduğu konum itibariyla endişeleniyorum açıkcası o kadar uğraşıp birşeyler yaptık 1 ay google indexlerini kaybetmek zor geliyor hocam 30 k google indexim'i çöpemi atim :p :D

sizde haklısınız ama helal yoldan adsenseden para kazanmak çok zor adsense yayımcıysanız herşeyi göze almalısınız adamı zenginde eder bir anda borcun altınada sokar :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.