İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ben kardeşimi seçtim, sıra sizde

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Ekim 2007
Mesajlar
414
Reaction score
0
Konum
İzmir
Selamlar,
www.kardesinisec.com gibi harika bir organizasyondan haberim oldu ve hemen kendime bir kardeş seçtim. Artık onun hayatına elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım. Sizlerin de bu organizasyondan haberiniz olması gerektiğini düşündüm. Sonuçta hepimiz az çok bir kazancı olan webmasterlarız. Lütfen duyarlı olun, kendinize bir kardeş seçin ve yardım edin. Geleceğimiz, çocuklarımız üşümesinler. Yırtık lastik ayakkabılarda karların içinde yürümesinler. Ayakları, elleri üşümesin.


Bakın sitenin indexinde ne yazıyor:

Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın…..Üşümesinler…28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Okullu kardeşlerimizi desteklemeyi amaçlayan tek kişilik sivil harekettir…Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz....Küçük kardeşleriniz, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, titizlikle seçilip listelere yazılıyor. Hediyelerinizi abartmayın, sık sık yollayın. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot dünyalara bedel... Kardeşlerinize eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin... Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kardeşinize sevginizi yollayın... Kişiliklerini geliştirin... Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun.
CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY


Duyarlı webmasterlara duyurulur.
Saygılarımla,
Mehmet Tahta.
 

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Ekim 2007
Mesajlar
414
Reaction score
0
Konum
İzmir
İşte benim kardeşim:

kardeimcb9.jpg
 

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Reaction score
96
Konum
www.odatv.com
çok güzel bir düşünce :)

lütfen siteye gidin , sizde kendinize kardeş seçin.. benim kardeşim var geyiğide yapmayalım lütfen..

hitman +rep


site sahibinin bilgileri ;http://www.kardesinisec.com/sayfa.php?id=1
BEN KİMİM, NEDEN BU SİTE ?​
cengiz_tunay.jpg


1 Ekim 1944 İzmir doğumluyum. Arkeolog olup, yıllardır fotoğraf ile uğraşıyorum. Eski bir gazeteciyim. Milliyet Gazetesi’ nde Abdi İpekçi ekolünde yetiştim. Son 25 yıldır reklam ve moda fotoğrafçısı olarak hayatımı sürdürüyorum. Stüdyom İstanbul’ da Osmanbey’ de.

Usta bir fotoğrafçıyım dersem abartmış sayılmam. 15 yıldır kafamda bir coşku yaşatıyordum. Kardeşten kardeşe giden, bir dost eli olmalıdır diye düşünüyordum hep. Böylece çocukların ve gençlerin ülkelerine yabancılaşmamasını da sağlayacaktım.

Sonunda bu coşku, rastlantıyla gün ışığına çıktı. Fotoğraf ağırlıklı şehir kitapları yapmaya karar vermiştim. İlk şehir olarak da kendime Diyarbakırı seçtim. Neden seçtim onu da bilmiyorum. Demek ki görev saati gelmiş...

Orada kaldığım ilk altı günde, güzel vatanımın çarpıcı öbür yüzünü gördüm. Açlık ve yokluk sınırının altındaki çıplak bebeleri gördüm. Saat 11 de derste midelerini tutup açlıktan kıvranan öğrenciler gördüm.

Sokaklarda artıkları yiyen çocukları gördüm...

Ve 15 yıldır uygulamaya geçemiyen projem gün ışığına çıktı. Bu projede kardeşler, kardeşlerini tanıyor ve yardım birebir gönderiliyor. Para dışında her türlü yardım yapılabilir. Para hiçbir zaman amacına ulaşmıyor.

Bebeden bebeye, çocuktan çocuğa ,abladan abiden, kardeşine giden bu kutsal yolda, biz sadece aracıyız. . Çocuklarım kardeşlerini bulmaya başladı.Evet onlar benim, bizim çocuklarımız.

Koliler yağıyor. Açlık ve yokluk sınırının altındaki okullu çocuklar hedef kitlemiz. Hedefimiz şimdilik 100.000 çocuk...Neden daha fazlası olmasın ?

Cengiz Tünay
İskete Sok 8B D2 Şişli/ İstanbul 0212.248 47 98..... 0532 27716 13
www.cengiztunay.com cengiztunay@cengiztunay.com
[email protected]
Ali Tünay [email protected]
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
bide boş boş karedeş seçmeyin devamlı yardımı esirgemiyecekseniz seçin
 

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Ekim 2007
Mesajlar
414
Reaction score
0
Konum
İzmir
Tabii ki de arkadaşlar. Unutmayın siz bir kardeş seçtiğinizde mevcut listelerden o kişi kaldırılıyor.. Eğer yardım edemeyecekseniz hiç seçmeyin, başka birisinin de seçmesine engel olmamış olursunuz.
Saygılar
 

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
çok sakat bir sistem ama insanların mail bilgileri kişisel bilgileri gözüküyor olmazki böyle
 

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2007
Mesajlar
802
Reaction score
0
Konum
Acil Servis
Ya site iyiniyet çerçevelerinde açıldığı için fazla önemsenmemiş sanırım Lisans. Yani kimse sanırım böyle bir sistem ve işleyişe bir zarar vermez demişler büyük olasılıkla.

İsim verilmesine bende karşıyım tabiki. Yapacağınız yardımları kime yaptığınızı bilmeden yapmanız en doğru olan olandır.

Ama yinede düşünülmesi bile güzel. Eminim sistem büyüdükçe ve hedef kitle genişledikçe yenilenme içine girip daha da geliştirilecektir.
 

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
sadece o değil mesela yardımcı olanların mail adresleri gözüküyor bunları botla toplayıp spam için kullananlar olabilir

Sayın ALLY Tekstil Tekstil Pazarlama ofisi,

Seçmiş olduğunuz kardeşinizin (Civan Yılmaz) iptali için alttaki linke tıklayınız. Kardeş şeçimi sırasında girmiş olduğunuz mail adresinize (aysegul@*****.com) gönderilecek onay mailini cevapladıktan sonra sistemden bilgileriniz silinecek ve kardeşiniz "Kardeş Bekleyenler" listesinde görüntülenmeye başlayacaktır.
 

Angelo

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2004
Mesajlar
9,603
Reaction score
111
Konum
AZ
Kardeşler hep 3-4 şehirde toplanmış neden öyle?
 

eVerY

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2007
Mesajlar
77
Reaction score
0
Destek için bannerların bulunmaması üzücü :(

işinde uzman webmasterlar banner yapıp dağıtabilir. Sonuçta açlık sınırı altındaki kardeşlerimize yardım kampanyası bu. Sırf bu konuyu okuyan kişiler sitelerinde biryere eklese, kim bilir kaç kişinin hayatı kurtulur.
 

ibryas

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2006
Mesajlar
247
Reaction score
1
Konum
Türkiye
Fikir güzel ama

Fikir güzel milli beraberliği arttıran milli duyguları harekete geçiren bir uygulama ama, doğuda eğitimi ve yaşamayı kimse benden iyi bilemez uzun süre görev yaptım ve ona dayanarak söylüyorum sitedeki en büyük eksik aile planlamasıyla alakalı hiçbirşey yok doğuya inanmazsınız yeterince yardım yapılıyor ve yine inanın 23 yaşında 5 çocuk annesi kadınlarıda biliyorum ve yine yıllardır o bölgede aile planlamasına müthiş paralar harcandı ve sonuç yine aynı yani biz o masum çocuklara bakıyoruz devlette fazlasıyla bakıyor ve biz baktıkça onlar üzülerek söylüyorum vurdum duymazlıklarına devam edecek.

( söyleyeceklerim tepki alabilir tartışma konusu olsun istemiyorum duyduğum değil yaşadıklarımı anlatıyorum ve sisteyide haklı buluyorum ama sadece farklı bir çerçeveden de bakmakta fayda görüyorum. Ellerinize sağlık )
 

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mayıs 2005
Mesajlar
2,232
Reaction score
3
Konum
istanbul
1 senedir o siteden tanıştığım bir adet kız kardeşim var :) Çok küçük sadece 10 yaşında 110 cm ve 29 kilo :)

Hakkaride ikamet ediyor ara ara ona oyuncak, kıyafet, kitap vs alıp gönderiyorum. 9 Kardeş oldukları için kardeşlerine de ara ara yardım yapıyorum. Daha önce bahsedildiği gibi belirli bir bütçe ayırmayacaksanız lütfen oradan kimseyi seçmeyin.
 

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2006
Mesajlar
971
Reaction score
0
Bence banner yapan arkadaşlar bu iş için 1-2 adet banner yaparlarsa bizde bunu o siteye ulaştırırız hem destek bölümü konulur hemde bizler sitelerimize koyarız bannerı
 

KingMania

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ocak 2008
Mesajlar
16
Reaction score
0
Tebrik ederim seni Mehmet çok iyi bir faaliyet göstermişsin
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst