Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Ben onunla ne yapmak isterdim ?

  • Konbuyu başlatan halilarici
  • Başlangıç tarihi
H

halilarici

Misafir
Herkes sevdği biriyle çok özel birşey yapmak ister.Yani bu özel genelde hep aynı olur.Film izlemek falan filan.Ben onunla ne yapmak isterdim ? Onu cevaplamayı istiyorum.Ben onunla bir otobüsde Türkiye'nin bir ucundan öbür ucuna 7-8 saatte gitmek isterdim.Neden mi diyeceksiniz ? Gece uyurken o kadar güzel uyur ki onu seyretmeye doyamam.Yüzündeki gülümseme ve yüzü okadar güzel ki bakmaya doyamam.Onu okadar seviyorumki dokunmaya kıyamam.Bir düşünsenize gece yolculuk yapıyorsunuz.Önünüzde funpic yani otobüsler için televizyon sistemi.İlk ona beraber izlemeyi teklif edersin.O filmi izler sen onu.Film biter.Sen yine hala onu seyredersin.En azından benim hayalim bu.Sizinkini bilemiyorum.Gün ağrırken bir dinlenme tesisinde onunla beraber kahvavaltı yapıpı çayını yudumlamayı ona bakarken çayını üstüme döküp yanmayı okadar isterimki.Yanmak olmasada onunla kahvaltı yapmayı çok isterim.

Peki bu okadar bahsettiğin o bayan kim diyorsanız ? Bunu size söyliyemem.Benden yaşca büyük.Ona bunu söyleme hakkım bile olmayacakken bu hayalleri kuruyorum.Hayaller güzeldir.Hayal dünyanımın içinde onunla bu dediklerimi yaşıyorum.Hiç bir zaman gerçek olamıyacak.Çünkü ben ona söyliyemiycem söylesemde o beni istemiyceği için.Yazımı burda sonlandırıyorum.Seni çok seviyorum. ♥ Bir yanım deli hasretinle yanarken öbür yanım ise adını bile söyleyemediğim aşkınla yanıyor.
-
Ona karşı içimden geçenleri yazdım

Kaynak:Halil Arıcı'dan Taneler | Büyük Adam Olamadıysak Hayallerimizde Satmadık ya.
 

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,394
Açılan Konu
430
Tepki puanı
259
ben onunla varyaaa ohoooo....
 

Ozkan

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
2,130
Açılan Konu
246
Tepki puanı
27
Konum
İstanbul
gemi seyehati daha güzel olmazmı :) zevkler ve renkler tartışılmaz gerçi :)
 
H

halilarici

Misafir
Haklısın abi şimdi yani gemi çok açık alan isterse gider geminin öbür tarafına otobüs 2 koltuk öbür ucuna gitme ihtimali yok doya doya bakarım.Zaten :D olmuycak duaya amin demiyorum.Benden çok büyük.
 

Perseus

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
14 Eylül 2011
Mesajlar
973
Açılan Konu
58
Tepki puanı
8
Allah Kavuştursun Halil :D
 
Üst