İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ben Rafet ÖZAY

GoogleDoktorum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar;
Ben Rafet ÖZAY. Web programcısıyım.İnternetle 10 yaşında tanışıp,12 yaşında web yazılım dillerini öğrendim.Uzun bir zamandan sonra üniversitede web programcılığı okudum (şuanki adı ile yazılım mühendisliği yeni sistem...) SEO Danışmanlığı,interaktif web programmer yani internet yazılımcısıyım.Türkiye'de iş yapmıyorum.Sadece yabancı büyük fırmaların sitelerini tasarlayıp kodluyorum.Türkiye'de Google,SEO,Alexa hit almak ve diğer google konuları üzerine makale yapıp, sevdiğim insanlara ücretsiz SEO Danışmanlığı yapıyorum.(Teklifi ben götürüyorum).Forumlarda hobi olarak takılıyorum.Hayatımı google konusunda Kalıplaşmış yanlışları düzeltmek adına adadım.Bu yüzden pek sevilmeyen biriyim :) Hatta birkaç büyük forumda bu yüzden banlanmıştım :) konularımı çok sevmişler.Çekememişler.Banlamışlar.Birkaç itirazdan sonra konularımı o foruma sildirdim.Neyse çocukca davranışlara asla geri dönüş yapmıyorum.

Kolay gelsin.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Hoşgeldin hocam. Bizlerde umarım faydalanırız..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
The GoDFather nickiyle daha önceden banlanmış bir üye tekrar banlanmasını rica ediyorum

Derecho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Hoşgeldiniz..
Şayet dolandırıcı ve sahtekar değil ise, İyinet'e ve bizlere faydalı olabilecek birini banlamak kalın kafalılık olur..

GoogleDoktorum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hoşgeldiniz..
Şayet dolandırıcı ve sahtekar değil ise, İyinet'e ve bizlere faydalı olabilecek birini banlamak kalın kafalılık olur..

:) Çok bilmişlik yapanlara karşı olduğum için;İtiraz ettim.Co-admindi sonra baktımki banlanmışım :)

Normalde banlı olduğum forumlara geri dönmem fakat bir sorun var ve o sorunu çözene kadar buralardayım.

Derecho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
:) Çok bilmişlik yapanlara karşı olduğum için;İtiraz ettim.Co-admindi sonra baktımki banlanmışım :)

Normalde banlı olduğum forumlara geri dönmem fakat bir sorun var ve o sorunu çözene kadar buralardayım.

Burda çoook sorun var...
Umarım çözebilirsiniz..

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Çok bilmişlik yaptığı için değil, yanlış bilgini düzelttiği için bayağı hararetlenmiştin ve bu yüzden banlanmıştın. Buradaki kimse tezini çürüttüğün için banlamaz seni ;)
Kaldı ki sadece admin arkadaşımız değil, bi kullanıcı arkadaşımız da tezini bayağı bayağı çürütmüştü senin. Umarım gerçek bilgiler öğrenip gelmişsindir.

GoogleDoktorum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Tanıtım yazımı tamamen okusaydınız,zaten ne demek istediğimi anlardınız.Ben onlara kanıt sundum.Konuyu dolandırmaya başladılar.Daha sonra sözde terbiyesizlik yapıyormuşuz;ki üslubda hiçbir sorun yok.Sadece tartışıyorduk.Ona rütbe almakla olmuyor bu işler dedim biraz gücüne gitmiş olmalı ki banlamış.Neyse fazla söze gerek yok.Türkiye'de iş yapmamanın sebeplerinden biride bu.Karalama kampanyası bol. sizin doğru dedikleriniz kalıplaşmış yanlışlardır dedim inanmadınız.Backlink yazımdada aynı şeyi söyledim.Backlink herşey değildir dedim.O konu kavgaya dönüyordu az daha;ama şimdi google panda herşeyi anlatıyor :)

Kısacası şöyle diyeyim.Konuma istedikleri kadar yorum atabilirler.Karşı çıkabilirler.Sorun yok tartışma iyi birşeydir.Ama sen ne anlarsın olayına dönerse o zaman bozuşuruz.Bozuştukda zaten.Dediklerimi yanlış olarak kabul edin.İleriki zamanlarda google doğru olduğunu kanıtlayınca.Pehhh demeniz yerine,adam söylemişti demeniz benim yararıma olacaktır.

Zaten adminlerde ne olduğunu biliyor konuştum kendileri ile...Teklif sundular hesabımın açılmamasını ben istedim.Sonuçta adı lazım değil bir yetkili ile konuştum durumu anlattım ve oh iyi yapmış diyince emeklerin nasıl boşa gittiğini anladım.

Artık konuşmaktan çok zaman bırakıyorum.Zaman herşeyi kanıtlıyor,büyük konuşmanın,haksızlık yapmanın cezası veriliyor(vicdanen).

Neyse Kolay gelsin.

Ben çok biliyorum veya sizin tabirinizle bildiğimi sanıyorum peki ya siz?

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
O konuyu çok iyi olmasa da hatırlıyorum. Ne yazık ki herşey öyle senin bahsettiğin kadar kolay değildi, o konudaki hakaretvari davranışlarını da biliyorum, msnden bana bu durumu ilettiğinde karşılığını da vermiştim. Bu yüzden Türkiye'de iş yapmıyorum olayına da gülesim geldi sadece.

Ben sanmıyorum "bi kaç büyük forumdan banlandık"tan sonra Türkiye'de zaten iş bulabileceğini. Dolandırıcılık haricinde bişey yapamazsın o bi kaç büyük forumdan banlandıktan sonra, bilgin kendine yararlı olur, zararı da kendine olur.

Burası senin 20 30 katın çok webmaster gördü geçirdi, bilgi paylaştı, yorum yaptı. Ama onlar saygıyı kaybetmedi sende ne yazık ki saygı yok. Böyle de bi yerlere gelebileceğini hiç mi hiç sanmıyorum :).

Bak o admin hala admin ama seni banlamış mı? Neden banlasın banlamaz tabii, işi gücü yokta koskoca adam seninle mi dalaşacak? Herkesin olduğu gibi onunda tek çekincesi yeni webmasterların yanlış öğrenmesidir.

GoogleDoktorum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Gülmek iyidir.İyi webmasterların gelip geçmiş olması iyi bir birşey en azından forumda hatırlanacak birşeyler yaşamışsınız.Yönetim kendi içinden habersiz.Türkiye'de iş yapmıyorum,çünkü insanlar anlamamakta diretiyorlar.önceki mesajımda bahsettim zaten.Zaman herşeyi ispatlıyor.kimin tezi çürür,kimin tezi doğrudur belli olmuyor :) Ahah Adımız dolandıracıya çıksaydı sizin işini çok iyi yapıyor dediğiniz SEO Danışmanlarının yöntemlerini biz ücretsiz sitemizde vermezdik.Türkiye'de SEO'dan anlayan çok az kişi var.Ben webmaster değilim...Ben yazılımcıyım.SEO Danışmanıyım+Bu forumdaki hiç kimse webmaster değil.En azından belki adaydırlar.Webmaster olmak o kadar kolay değil.Tabi ağızdan kolay çıkıyor "webmaster" tek kelime oh mis.Web'in w'sini öğrenemeyen kendini webmaster ilan ediyor.Türkiye'deki seviye bu.Sen gelde iş yap şimdi.Ben söylediklerimden eminim.Söylediklerim hakkında çelişkiye düşmem.Rütbeyede ihtiyacım yok.Beni bilenler biliyor.Kimseye birşey kanıtlamak zorunda da değilim.İyinet'ten bahsetmiyorum.Forum adminlerinin çoğu kendine yedirememezlikten banlar ve şu gerçektir ki;ban sebebine hep saygısızlık yazılır.Bunu kimse bana inkar etmesin.Deneyimlerime dayanarak söylüyorum :) ... Çoluk çocukla uğraşmıyor diyorsun.Doğru terzi kendi söküğünü dikemezmiş.Velhasım;Moderatörlerinde biraz tartışma becerisi olması lazım konuyu kilitlemek yerine insanların dertlerini dinlemeyi neden düşünmüyorlar? Tanışma konum bile başka taraflara çekiliyor.Peh! beni banlasınlar ne değişirki? Yani banladılar diye gidip ağıt felanmı yakayım? Adminler herşeyin farkında zaten.Onlar bana gerekeni söylediler.Evet seninlede messenger'da konuştuk.Fakat bazı insanları o kadar çok beyninize kazımışsınızki.Her ne yaptıysa doğru,ne kural koyarsa tapılır derecesine gelmişsiniz.Bazen yenilgiyi,yanlışlığı bile kabullenemiyor etrafa ateş püskürür gibi egonuzu püskürüyorsunuz.Buda hoş olmuyor tabi.Sorgusuz sualsiz İyi yapmış mustahak demek yerine;Ya angelo tartışma olmuş adam kanıt göndermiş.Dedikleri bir bir tutuyor,zaman herşeyi gösterdi demek yerine neden o ne yapmışsa doğrudur mantığında hareket ediyorsunuz.

Neyse daha fazla birşey söylemeyeceğim.Üyelerin saygısı kalsın.Bu tanışma konusudur.Eğer gerçekleri öğrenmek istiyorsan;Messenger'daki engeli kaldırıp(çocukluktan bahsediyordun ya) Düzgünce konuşup,tartışabiliriz diye düşünüyorum.Ne dersin?

Şimdi bahsettiğin çocukluktan çıkıp iki yetişkin insan olarak konuşmaya ne dersin?

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Web dünyası hakkında genel olarak hiç bi bilgin olmadığı çok açık. Webmaster diyorlar kendilerine diyorsun, tamamen bu 15 yaşındaki çocukların söyleyeceği bi düşüncedir onlar da küçük webmaster forumlarında takılmıştır ya da büyüklerinde, bi kaç konu açıp yardım alamamış yedirememişlerdir ateş püskürüyorlardır.

Ben seni adam akıllı dinledim ki moderatörler de herkesi dinlerler burada neleriyle uğraşıyorlar. Konuya girmeden önce de sorunu çözeceğimi söyledim konuya girince senin hatanı farkettim. Yanlış düşünüyorsun kimsenin koyacağı kurala tapacak derecede değilim. Ben bu foruma çok iyilik yaptım ve en azından buradaki admin arkadaşlarla adam akıllı konuşabilirim, rica edebilirim bişeyleri. Kimseyi ezmem onlar da beni ezmez, öyle bi yetkimiz yok çünkü.

1- İyinet yönetimi hakkında en ufak bir fikre sahip değilsin,
2- Türkiyedeki webmasterların kapasitesinden bi habersin,
3- O konuyu hatırlıyorum hakaretlerini de hatırlıyorum diyorum. Ki forumlardan banlanma sebebin eminim doğrudur ve saygısızlıktır. Senin tek düşüncen "benimkiler doğru, bişey diyemezsiniz bilgilerime, ekleme yapamazsınız." şeklinde olursa burada yine çok barınamazsın. Hiç bi yerde barınamazsın. Koşa koşa yabancılara gidersin. :) Liseli çocuklara da en iyisi bendim çekemediler banladılar dersin.

1 aya yakındır messenger kullanmiyorum, kullanmayi da düşünmüyorum üzgünüm.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Örnek seo çalışmanı bekliyoruz rafet.Madem seocusun çalışma yaptığın bir firmayı örnek göster.Ben maille iletişime geçip sorucam ;)

GoogleDoktorum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dediklerimi uyguluyorsun farkındamısın? Gene örnek vereyim."15 Yaşındaki çocuklar söyler" demişsin bunuda genellikle kendini olgun göstermeye çalışanlar söyler.Hayatın gerçekleri..Dinleme konusuna gelince; yok dinlemiyorlar.Dinlemiyorlar veya robotlaşmışlar.Sadece tek birşeye inanıyorlar;Yetki alan birşey yapmışsa doğru demektir,o bizdendir,sen kimsin? BAN! genel mantık bu.

1-İyinet yönetimi hakkında bilgi sahibiyim.İşini hakkıyla yapanlarda var,robotlaşmışlarda var.
2-Türkiye'de Webmaster yok..yok. olsa olsa Webstarter vardır :)
3-Hakaretmi? bu zamana kadar bana edilenlerin yanında.Rütbenin hakkını vermelisin.Herşey rütbeyle olmaz demişim,göze batan bumu? Saygısız kişiliksiz insanlar bana sen ne boksun? nasıl insansın derken neden kimsenin sesi çıkmıyordu? Sağ olsunlar en azından banladılar adamı.Şimdi biz iki kelime doğruları söyledik diye asi mi olduk? Terbiyesiz mi olduk? Hakaret edermi olduk? The GoDFather hesabının özel mesaj kutusuna bir baksanız içiniz sızlar bu adamda peygamber sabrı var dersiniz.

Hala küçüklük meselesinde takılıyorsun.Tamam söylüyorum sana;
"çekemediler banladır en iyisi bendim"

İş başka,vatan millet sevgisi başkadır.Karalanmak çok basittir.Çocuk der geçersin,dolandırıcıdır der geçersin,SEO'dan anlamaz der geçersin.eee nerde milli benlik? nerde Türk kardeşliği? Onu geç sen bir insana dolandırıcıdır,hakaret eder,SEO'dan anlamaz diye nasıl iftira atabilirsin? Vicdanen rahat olabilirmisin?
Valla;İş konusunda koşa koşa ingilizlere,almanlara,fransızlara giderim.Kardeşlik,millet sevgisi dendimi Türkiye'ye koşarım.Bırakında orası bana kalsın ne dersiniz?

Kısacası yolunda gitmeyen birşeyler var. Önemli olan şu; Konularıma haksızlık ederken Pagerank üzerine yazım sabitlendi farkındamısın? :) Habersizsiniz diyorum,habersizden kastım bu.

Neyse İyi akşamlar size. işimin başına dönmem lazım.Yarın ilgilenirim.Umarım yarın iyineti açtığımda hakaretten banlanmış olmam :)

Kolay gelsin.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Eeee yomu şimdi referansın olsun, çalıştığın firma olsun :D Bekliyorum ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.