casibom casibom giriş
İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!
Hacklink Market

bence Adsense ödemez...

H

hibrahim

Misafir
bence bu adsense ödemez
smile.gif

öderse manyak olur
çok fazla ödüyor.
gunluk böyle giderse aylık inanılmaz para eder
smile.gif

xxxx$ gibi
smile.gif

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence öder :)

Hangi sitelerde adsense kullanıyorsun bana özelden gönderebilir misin bir sakıncası yoksa?

H

hibrahim

Misafir
mesajı yolladım elmasgunes ama inşallahbi sorun çıkarmaz bu adsense hile fln yok:)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Tabi sitenin google kurallarına uygun olması ve hile yapmaman çok önemli ;)

A

atakan_s

Misafir
Google'ın bu programı hakkında kafamı kurcalayan bir durum var:

Üye olurken bir çoğumuz language kısmına english yazıyor, adamlar sitelerimizi kontrol ediyorlar (?) ve onaylıyorlar.

Acaba Türkçe ile İngilizce bu kadar mı yakın?

Sonradan umarım dil konusunda bir sorun çıkarmazlar.

H

hibrahim

Misafir
bence artık turkçeyide kabul ettiklerinden bakıyorlar turkçe yani desteklenen diller arasında o yuzden sorun çıkarmıyorlar..

T

tikkyboy

Misafir
hibrahim ayda xxxx dolar çok iyi bir rakam kesinlikle. sitelerin neler bizle de paylaşır mısın :) gözümüz yok yanlış anlaşılmasın, hatta daha çok kazanırsın umarım...

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hibrahim' Alıntı:
bence bu adsense ödemez
smile.gif

öderse manyak olur
çok fazla ödüyor.
gunluk böyle giderse aylık inanılmaz para eder
smile.gif

xxxx$ gibi
smile.gif

Hile olayi yoksa kesin oder suphen olmasin....bol kazanclar

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslarin dedigi gibi hile yoksa kesinlikle ider. Ayda 40.000 dolar kazanan cok kisi var oldugunu soyluyorlar hepside parasini aliyor.

Birde eger ayda 10.000 dolari gecerse para fedex (ozel posta) ile yolluyorlarmis. fedex ile bana baska postalar gelmisti 2 gunde geliyor amerikadan.

H

hibrahim

Misafir
tikkyboy' Alıntı:
hibrahim ayda xxxx dolar çok iyi bir rakam kesinlikle. sitelerin neler bizle de paylaşır mısın :) gözümüz yok yanlış anlaşılmasın, hatta daha çok kazanırsın umarım...
domain adının(içeriğinin değil) uygun olmadığından yazamıyorum buraya sana özel mesaj olarak yolladım..

bu arada adsense den çek alıp bozduran varmı..??

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hibrahim senin siten türkçemi ingilizcemi
min. 1000 dolar :)
tebrikler valla

para basan şu siteyi merak ettim
adresi bi yollasana ö.m

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar şu anda xxxx$ demedim böyle giderse aylık xxxx$ eder dedim.. site ingilizce..

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Halilibrahim seni msnmime ekledim çay-sigara yaparız.

H

hibrahim

Misafir
akreplist bana taş atıyosun galiba :) domaini sadece kısa süreliğine oraya yönlendirdim. benim sitemin o olduğunuda herkes biliyor. sadece siteynin adresini yazabilmek için aldım bu domaini. ilerde hostingide oraya yönlendiricem. herşey OK olacak OK? gizli olan birşey yok anlıcaın:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.