İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bence Adsense ödemez...

H

hibrahim

Misafir
bugun yarın herşey normal olacak yani linkler fln da permoney.com da olacak:) sende haklısın:) neyse sizede kolay gele iyi geceler..

G

Gencturk.Net

Misafir
hibrahim: ismi geçen sirketin reklamlarının bulunduğu sayfalardan rakip reklamlar kurali nedeniyle her ihtimale karşı adherus reklamlarını kaldırmanı tavsiye ederim.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her web site sayfasında çoklu reklam birimleri gösterilebilir, fakat hiçbir reklam birimi diğer reklam biriminde yer alan reklamı içeremez. Tek bir sayfada iki veya daha fazla aynı reklamın gösterilmesi çifte gösterime girer ve Google tarafından desteklenmez.

hibrahim birde bu madde var haberin olsun sakata gelme..

iyi çalışmalar..

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hibrahim arkadaslarin uyarilarini dikkate al sonraki pismanlik fayda etmez.

Iyi Calismalar

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google sayfada 3 ayrı özellikte reklam penceresini desteklemeye başladı. Bu durumda teki 468x60 diğeri skyscraper diğeri başka bir boyutta olan 3 reklamı sayfanın değişik yerlerine koyabilirsin. sorun değil. Bu pencerelerde aynı reklamın çıkmamasını sağlamak google'a kalmış 8yeni düzenleme ile)
Adhereus ve diğer siteleri tanıtmanda bir sorun yok ama aynı sitelerin text bazlı reklamlarını (resimli banner problem olmamalı) yayınlamamalısın.
Kazancının 4 haneli olmamasına şaşmamak gerek çünkü sitelerindeki reklamların tıklama değeri çok yüksek...
Başarılar...

H

hibrahim

Misafir
herkese merhaba
öncelikle şu adeharus konusuna değinicem ben bu konuyu düşündüm ve forumdan bir arkadaşa sordum kimolduğunu hatırlamıyorum şu anda sorun olmaz demişti bende kullanmaya devam ettim. adsense kurallarında da böyle bir madde göremedim. bugun bir mail atıp soracağım zaten sizide bilgilendiririm.

ayhan evet özellikle o keyword leri seçtim kısacası adsense e göre sayfa yaptım:)

pilawci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam,
Çeşitli forumlarda adhearus.com hakkında kötü yazılar okuyordum ama yinede bi şans verip en azında hesabımdaki para 20$ olsun çek gelecek mi bi bekleyeyim dedim. 3 sitede yayınladığım reklamlardan toplam 40$ birikti ve forumlarda da bahsedildiği gibi aynısını banada yaptılar hesabınız kurallara uymadığı için silindi diye. Yani adhearus.com tam bir düzmecedir. :(

Bildiğiniz kaliteli ingilizce küfürleri bana ÖM olarak gönderirseniz sevinirim güzel bi derleme yapıp sunacağım kendilerine... :lol:

Gelen yazı budur:

Serkan Sanbolat, Your Adhearus.com TrueOnline site has been deactivated for violating our terms of service.

The most common reasons for this are:

1 - Artificially generating clicks and/or views.
2 - Asking visitors to click on ads or otherwise providing an incentive for them to do so.
3 - Repeatedly clicking on the ads yourself or have others repeatedly click for you.

Our goal at Adhearus.com is to provide our advertisers and webmasters
with a reliable advertising medium. As such, we have a zero tolerance policy regarding breaches of our terms of service.

We ask that you, or anyone affiliated with you, do not apply for our program again.

If you wish to receive more information on why the site has been removed please
send our support team any questions at [email protected].

Regards,

The Adhearus.com Support Staff

H

hibrahim

Misafir
yok nazar değmedi ben değdim:) domain adını değiştirince dosyaları fln yuklenmesi bir kaç saatimi alıcak akşama en geç açılır...

W

wow_cek

Misafir
google adsense ye türkçe mail atabilecegim bir adres varmı tabiki cevap alabilecegim adres olursa iyi olur tşk.

W

wow_cek

Misafir
teşekür ederim birde adsensede text degilde sadace resim türü reklamı nasıl seçecegiz

H

hibrahim

Misafir
sanırım sadece resim seçemiyorsun text and resim seçebiliyorsun en azından ben görmedim öyle bir seçenek..

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar adsense kodumuzu başka siteye koymak için ne yapmamız lazım yani adsense ye mail atmak lazımmı

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wow_cek' Alıntı:
arkadaşlar adsense kodumuzu başka siteye koymak için ne yapmamız lazım yani adsense ye mail atmak lazımmı

yok. hic bir sey yapmiyorsun. Sadece kodu yerlestiriyorsun (googlun yasakladigi sitelere koymaman gerekiyor) Onlarin dediklerine gore onlar adsenseli diteleri otomatik olarak buluyorlar ve duzenli olarak siteleri takip ediyorlar, eger bir sorun gorurlerse o sitedeki adsensin kaldirilmasini rica ediyorlar.

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
Gerçekten google ada 10 numara !
Yine google amcalar klasslarını konuşturmuşlar.

Paranızı %100 gönderiyor. Ben sitemin heryerini google reklamlarıyla donattım sayfa gösterimim 40.000perday, site ingilizce (ki ingilizce reklam gelirleri çok daha yüksek) sitenin kalitesi "0" :D günlük getirisi 2x $

Tek sorun parayı ancak 3 ay sonra elimde görmem olucak.

Çünkü google ads misal ocak ayı kazancının şubat sonunda yolluyor. elinde mart15 de geçiyor bozdurma ve hesabına geçme ise nisan başını buluyor..

İşte bu türke çok koyar.

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç sorma ya bu türk reklamlari para vermiyormu ya para kazanamiom valla zaten bide acaip bişi 7 tıklama 0,60 vermiş 26 tık 0,90 en iyisi ingilizce bi site yapmak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.