Yaşamım: Belirli sınırlar içerisinde geçiyor, ev-okul-arkadaşlarla ve kız arkadaşla vakit geçirmek arasında. Öyle pek lükslük yok yaşamımda ki zamanımın çoğunu internette harcıyorum. Arkadaşlarla veya kız arkadaşımla geçirdiğim vakit internette geçirdiğim vakitle kıyaslanamaz bile. Bu durumda beni 5.sınıf asosyal grubuna itiyor.
Mesleğim: Sanırım bizim gibilere webmaster deniyor-muş. Ben web alanında tecrübe ve bilgi ile ilgilenen kişi diyorum kendime. Bunları da kullanıp bişeyler üretmeye çalışıyorum ek olarakta hayatın bitmeyen çilesi öğrencilik var tabii.
Hayatınızdaki kırılma anı: Liseyi bıraktığım 2 sene galiba. Tamamen internete yoğunlaşıp hevesimi tamamen almıştım. Çünkü öyle bir noktaya geliyorsunuz ki internete bağımlı olduktan sonra, tamamen onunla ilgilenmek istiyorsunuz. Küçük bir çocuğun yeni aldığı robot oyuncular gibi düşünün o zamanlar yeni çıktığını, okula gittiğinde onu düşünür, dışarı çıktığında onu düşünür. Saplantı gibi adeta, benim de öyleydi.
Gelecekten beklentim: Gelecekten tek beklentim çabuk gelmesini istemek olmalı
. Bazen zaman geçmiyor ne yazık ki ondan şikayetçiyim. Bazen de anlayamıyoruz ya o kötü oluyor işte. Şaka bir yana her zaman hayalim bir oyuncu ya da büyük bi programlamacı olmaktı, programlamacıdan kastım gerçekten büyük bi programlamacı. Yaklaşık 5-6 programlama dili bilmek. Umuyorum ki bu yolda başarıyla ilerliyorum.
Yeterli mi böyle