İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Benzema R.Madrid'te

dogrutahmin

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2009
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Edirne'den
7573_B_benzema001.jpg

Önce Lyon sonra Real Madrid açıkladı! Fransa'nın Olimpik Lyon kulübü, golcü oyuncusu Karim Benzema'nın transferi için Real Madrid ile anlaştığını duyurdu.

Lyon'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Fransız kulübünün Karim Benzema için Real Madrid ile 35 milyon avro karşılığında anlaştığı, bazı ekstralar ile transfer ücretinini 41 milyon avroyu bulacağı belirtildi.

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas da daha önce Real Madrid'in Benzema'yı transfer etmek için kendilerine resmi bir teklifde bulunduğunu açıklamıştı. Real Madrid'in yanı sıra Manchester United ve Chelsea'nin de Benzema için tekliflerin olduğunu ifade eden Jean-Michel Aulas "Ancak eğer Karim'i tanıyorsam eğer, bizden ayrılacaksa, gideceği yerin Real Madrid olacağını söyleyebilirim" demişti. Fransız kulübünün yaptığı açıklamayla da transferin resmen bittiği belirtildi.

REAL DE AÇIKLADI!

İspanya'nın Real Madrid takımı da, Fransa'nın Olympique Lyon takımından forvet oyuncusu Kerim Benzema'yı transfer ettiğini resmen duyurdu.

Real Madrid Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Olympique Lyon ile anlaşam sağlandığı ve 21 yaşındaki golcü futbolcuyla 6 yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi.

21 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Benzema, böylece Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Kaka, Cristiano Ronaldo ve Albiol'dan sonra 4. transferi oldu.
 

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
:) beni de transfer et Perez bütün dünyayı aldın anasını satayım.
 

wesc

1
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2008
Mesajlar
2,223
Reaction score
12
Benzema benim papuçlarımı boyasın :)

Ahh ahh...

Zamanında beni hangi takımlar istemişti de gitmemiştim, şu an bu forumda benim Barcelona'ya transferimi konuşuyordunuz...
 

Red Kit

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Nisan 2008
Mesajlar
709
Reaction score
0
real madrid bu sene iyi transferlere kadrosunu güclendirdi aynı zamanda diğer takımlarıda zayıflattı bu sayede son 2yılda esen manudan ronaldoyu alarak manuyu bitirdi.Lyondada bi benzema kalmıstı oda gitti.Realin tek rakibi barca takım uyum sağlarsa barcada bişi yapamaz ama realin defans iyi değil realin maiconu alması lazım.Ayrıca bu sene real barca ve bayern macları dısında mac izlenmez:D
 

dogrutahmin

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2009
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Edirne'den
Real avrupa'da en beğendiğim takım dı...2000'lerde hala da öyle ama çok kötü gitti bir 5-6 sene ama artık yine R.Madrid'liyim aaa o zidaneler mcmanamanlar rauller hierrolar şimdi işte perez geldi gün geldi tekrar bir efsane madrid izleyeceğiz inş.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst