İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beraat Ettim

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Merhaba arkadaşlar, üçüncü yılımı iyinet forumlarında doldurmak üzereyim, 3 yıl önce müyap ile ilk tanıştığım zamanlarda müyap tarafından tarafıma açılmış olan bir dava vardı, dile kolay 3 koskoca yıl sürdü ve bu üç yıl boyunca elimi kolumu bağladı, maddi manevi bir çok çöküş yaşattı, bir çok şey ile beni karşı karşıya bıraktı. Az önce avukatımla görüştüm ve davamın sona erdiğini, beraat ettiğim haberini aldım. Bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. 3 yıllık mücadelenin sonucunda ismimi temize çıkarmayı başardım.

Daha önceki açmış olduğum konularda bazı kesimden arkadaşlar, yasa dışı şeyler yaparsan böyle olur gibisinden mesajlar yazmışlardı onları sagyıyla karşılıyorum yine burdan yazacak olanlar vardır onlarıda saygıyla karşılıyorum. Ama şu bir gerçekki ben siteyi açmış olduğum zamanlar en toy zamanlarımdı, bir hata yaptım geçte olsa hatamın farkına vardım. Benim sitem internet aleminde küçücük bir parçaydı. Bana dava açılmasına hiç bir zaman itiraz etmedim, itiraz ettiğim tek nokta herkese eşit şartlarda yaklaşılması içindi. Aynı suçtan yargılanan iki insandan birine feragatname seçeneği sunup hiç bir yargılama yapmaksızın ötekine bütün gücünü kullanarak yüklenmeye karşı çıktım.

Olan oldu bütün bu kötü zamanlar geride kaldı ve bugün itibariyle müyap davam beraat ile sonuçlandı.

Halen mp3 veya wrz olarak nitelendirdiğimiz işleri yapan arkadaşlar var ise bir an önce bu uğraşlarından vazgeçmeleri onlar için en hayırlısı olucaktır.

Aileme çok bağlı birisi olarak 3 yıl boyunca bütün bu olayları onlardan sakladım, üzülmelerini istemedim ve hep bu korkuyla yaşadım. Avukatlık masraflarını karşılayabilmek için bankadan kredi çektim, ailem farkına varmasın diye aileme para ayırırken çoğu zaman krediyi aksattım, sıkıntılar yaşadım, iş hayatım kötüye gitti, tabiri caizse yemeden içmeden kesildim. Hayatımda bu yaşıma kadar bir çok zorluk ve tecrübeyle karşılaştım ama en ağırı bu oldu diyebilirim. 3 yıl boyunca nefes alan bir ruh gibiydim.

Onlar yapıyor birşey olmuyor mantığı ile hareket etmeyin lütfen, olmaz olan olur ve bir gün sizi bulur. Keser döner sap döner misali.

Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Umarım bundan sonrası benim için hayırlı olur.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Gozun aydin SargeT. Sonuclandigina sevindim.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ne yazıkki bu bahsettiğiniz "herkese eşit şartlarda yaklaşılması" konusunda ne yazıkki sizle aynı görüşteyim. Böyle düşünmemeyi çok isterdim ama benimde kısmen de olsa karşılaştığım, tanık olduğum örnekler ne yazıkki var. Bunlara şimdi bir yenisi daha eklendi...

Tabi öncelikle geçmiş olsun.

Verdiğiniz öğütlerde kayda değer... Özellikle bu tarz işlere girişmeyi düşünenlerin "başkalarına olmuyor, neden bana olsun !" mantığı ile işe girişmemeleri gerekir. Yapacakları işleri iyice bir araştırmalılar. Eğer yasal olmayan bir durum varsa girmemeleri gerekmektedir.

Umarım bundan sonrası sizin için hayırlı olur...

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçmiş olsun.Geleceğiniz için atılılm yapacağınız bir donum noktası olur umarım...

saka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hayırlı olsun. Bence beraat etmeniz büyük başarı.
Ama bu yaşadıklarınızın başıma geldiğini düşünemiyorum bile.
Forumda bir çok genç arkadaşa umarım örnek olur.
200-300 lira kazanacağım diye hayatlarını karartmazlar.
Bu işlerden uzak dururlar

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Geçmiş olsun tez zamanda olumsuzluklarıda atlatıp iş hayatında hayal ettigin noktalara ulaşırsın umarım..

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bu tarz şeyler hem mali hem manevi insanı muhakkak yorar - Geçmiş olsun.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Geçmiş olsun aslında müyapa dava açmak gerek işlerini doğru yapmadıkları için sende en başta gösterilecek delilsin. Dünyanın marezini dağıtan dünya forum sitesi var ve ben bildim bileli açıklar. Hangi filmi ararsam bulup indirebilirsin nerde kaldı müyap? Demekki onlardan ya rüşvet alıyorlar yada ağa paşa birileri varki dokunamıyorlar. Üstelik siteleride hiçbir zaman kapanmıyor.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
hayırlı olsun ...

Senin gibi birsürü insan var müyapa iyi ders oluyor:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.