i.s.a.q' Alıntı:3 tane projem var.
1.ci sitenın malıyetı : 1500 dolar
2.ci sitenın malıyetı : 3000 dolar.
3.cü sıtenın malıyetı : 55 bin dolar.
Varsa ortak çalışabılecek gelsin.
bak bunu demişsin.Bizde sana dedikki insan gibi proje ne.internetten su satacam kadın satacam araba satacam.Bunu sorduk sana.
Orjinal Mesaj Sahibi i.s.a.q
zamanı geldıgınde tek başımızada yaparız
bunu yazdın...
Madem tek yapacan neden yazıyorsun ? Madem sayfalarca uzun neden yazıyorsun ? Madem çok büyük projeler neden bu forumda fiyat veriyorsun ?
Buradaki insanlar o saydığın iletişim ağlarıyla görüşürler.Öyle çokda küçümseme.Yüzyüze proje yaapcaksanda önce adam gibi tanışırsın.Senin gibi 100 dolarlık adamsın muhabbeti yapmam.Kimim neyim neciyim 100 dolar elimin kirimi yoksa 100 dolar için canımımı veririm bilmeden hakkımda yorum yapma...
''Car Hire'' 220 tıklamaya 280 dolar verdi.car hire kelimesi şuana kadar 1,2 dolar'den aşağı vermedi(dipnot:artık google adsense kullanmıyorum zaten.)
Şimdi rahatladınmı.
Ben sana kelimeyi söyle demedim.Kafana silah dayayıp o topice sokmadım.Sen girdin okudun ve altına ben bilrim ama söylemem gibisinden bir laf yazdın.Biliyorsan söylemiyeceksen SUS. Ne demiş atalarımız sükut altındır... Burada normal bir yazı yazıp çıkdığın yerde değilsin.Forumdasın.Paylaşım yapılan yerdesin.Sana yazımda bunu izah etmeye çalışdım.Ben aylarca buraya üye olmadan takıldım.Sadece okudum.Bakdım biri bişey sormuş üye oldum ve cevapladım.Gırgırda yaparım ama insanlara biliyorum ama sölemem.Gördüm ama göstermem muhabbetleri yapmam.
Ben senden sadece hatan olarak gördüğüm bir yanını söyledim.Bence hatalarına hal hata ekliyorsun.Senin dediğin kelimeleri buradaki insanlar aylar önce kullanıyorlardı.Forumdada görebilirsin.Neyse...
Projelerinde Başarılar.. ( Allah Senle Çalışacaklara Kolaylık Versin )