İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beruby Sosyal PTC [Ödeme Kanıtlı ss]

Fixer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar yeni bir sistem Beruby
Siteden
-Ziyaret ederek
-Kayıt başına
-Fırsatlarla
Kazanıyoruz.Minimum Ödeme 1 TL.Referansımdan üye olursanız direk 1 TL hesabınıza geliyor ve ödeme isteyebiliyorusunuz.Ağ oluşturup referans ile daha çok kazanabiliyoruz.

Not:Site kesinlikle scam değildir.Referansdan üye olursanız sevinirim.

Site:

Link Tıklayın

SS:
ekranalnts1k.png

Site:
Link Tıklayın

yunti123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
meraba acaba ödemeyi nasıl alabilirim baktım siteye gerçekten 1 tl yatırıyorlar ama ödemeyi nerden alacağımı bulamadım

tamam buldum sağ üstteki yerden yapıyormuşuz ama 0.99 tl kesiyot

Fixer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yardım

meraba acaba ödemeyi nasıl alabilirim baktım siteye gerçekten 1 tl yatırıyorlar ama ödemeyi nerden alacağımı bulamadım

Hocam bir ziyaret başına kazan görevi yapın örnğin Bloga tıklama 1 Tl yi geçin yani

domuz simgesiyle sonrasını halladebilirsiniz.

okirpiko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beruby para oduo ama sıte bana gore bıraz yavan dı yanı cok kazanma yontemı yok genelde sunu alırsan bu kadar puan kazanırsın turu yenı acıldı sanırım turk bır sıte umarım ılerde neobux kadar bılınır olur

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5