İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beşiktaş Büyükşehirden 1 Puan Alabildi

bay_bars

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Haziran 2008
Mesajlar
34
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğun güçü adaylarından Beşiktaş, 5. hafta karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile mücadele etti.



Karşılaşmanın 4. dakikasında Holosko'nun attığı golle öne geçen siyah-beyazlı takım, 57. dakikada Adriano'nun golüne engel olamayınca 1-1'lik beraberliğe razı oldu.



Siyah-beyazlı takımın topa daha çok sahip olduğu ve özellikle son bölümlerinde bir çok ozisyon bulduğu karşılaşmada, Nobre ve Delgado'nun ağlarla buluşan iki topu hakem tarafından faul gerekçesiyle geçerli sayılmadı.


SİVOK SAKATLANDI

Öte yandan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Sivok, mücadeleye devam edemedi ve yerini Gökhan Zan'a bıraktı. Sivok'un durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.



TRİBÜNLER BOŞ KALDI

İstanbul'daki yağışlı hava ve maçın iftar saatine denk gelmesi nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı tribünleri boş kaldı. 80 bin kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çok az sayıda taraftar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş karşılaşmasını izledi.



KAZIM KANAT UNUTULMADI

Geçen hafta içinde yaşamını yitiren spor yazarı Kazım Kanat için karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 

riad

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Haziran 2008
Mesajlar
348
Reaction score
0
fenerbahçeli biri olarak beşiktaşın bu sene gerçekten iyi oynadığını düşünüyorum bu sene trabzon ve beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayları olarak görüyorum...
 

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Mart 2008
Mesajlar
447
Reaction score
2
Konum
Dünya
Bakalım bu yıl fener baya kötü başaladı beşiktaş ve trabzon iyi gidiyor göreceğiz ama daha ligin başlarındayız.

bende sivas şampiyon diyecemde abes kaçacak dimi :D bakarsınız bir kaza sonucu olur neden olmasın dua ediyorum hep ;)
 

bay_bars

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Haziran 2008
Mesajlar
34
Reaction score
0
Trabzonsporluyum ama bence takım oturursa ipi gsgöğüsler çok iyi bir kadroya sahipler
 

annudora

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
2,016
Reaction score
3
Konum
@nkara
Fenerbahçe sempatisi olan biri olarak - Beşiktaşı daha şanslı görüyorum bu sezon ve de NOBREnin golü nün sayılmaması tuhaf - Topa vurduktan sonra istemdışı bi temas ki o da o kadar sert değildi nasıl hastanelik oldu kaleci bilemiyorum - golün geçerliliğini engelleyecek bir durum değildi. 2-1 beşiktaş olmalıydı bu maç ...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst