Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Beşiktaş Dağıldı

Mehmet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
sssssan8.jpg

NeFuSa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
Olur yahu arada böyle şeyler. Ama Fenerbahçe için gayet iyi oldu :)

riad

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
33
iyi pas yapan takıma karşı orta sahayı pres yapmayan adamalardan oluşturursan olacağı buydu...ankaraspor çok iyi pas yapıyor buna karşın beşiktaşlı oyuncularda hiç pres yapmayınca böyle bir sonuç çıktı ortaya. ankarasporu kutluyorum...

draga

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
274
gelen gideni aratır diye bi laf vardır :) şu anda bjk ısınma döneminde 1-2 maç daha gider böyle sonra düzelir

Mehmet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
iyi pas yapan takıma karşı orta sahayı pres yapmayan adamalardan oluşturursan olacağı buydu...ankaraspor çok iyi pas yapıyor buna karşın beşiktaşlı oyuncularda hiç pres yapmayınca böyle bir sonuç çıktı ortaya. ankarasporu kutluyorum...

NTV izliyoruz galiba :D

WebmasterEvi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
Lig şekillenmeye başlıyor.Galatasaray,Fenerbahçe üste çıkmaya başladı.Beşiktaşta düşmeye ...

irtem

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5

yürü be mustafa... şaka maka beşiktaş mustafa denizli ile beraber batıcak bu gidişle..

M

MeGaLazY

Misafir
beşiktaş tarih oldu artık :D Zaten beşikteşlıda fazla yok artık :D

peep

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
417
adım adım şampiyonsun fenerbahçem

peep

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
417
kapımız her zaman açık

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
kötu gidince besiktas dagilir ne olur fenerin haline ne yapacak su parasiz gs vs hep laf laf besiktas dagilmaz buyuk takimlar dagilmaz karisir karistirirlar ama biyere kadar yalniz bir lafim hala arkasindayim zaten kac sene evel iyinet forumada konu actim bikerede su yönetim gitsin hep oyuncular ve teknik direktörler gitmesin ama gidemiyorlar.

blink

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
son 13 yılda beşiktaş 1 kere şampiyon olmuş. sağlam'ı göndermemeleri gerekirdi bence.

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
yakinda mustafayida yollarlar olay o gitmesi bu gitmesi degil sizce mantiklimi o gitti bu gitti su geldi bu geldi hala ayni durum demeki yönetimde var bisey bu yönetim gitsin yokmu söyle gönulu zengin biri demirörenin karsisina ciksin ozaman hersey duzelcek...