maçı izledim, benim 10 sene önce mahalle maçında takıma verdiğim taktiği zico takımına vermis. "gelen topa abanın nereye giderse gitsin" ile maçı aldılar. böyle maç kazanacağıma yenilirim daha iyi.
maçı izledim, benim 10 sene önce mahalle maçında takıma verdiğim taktiği zico takımına vermis. "gelen topa abanın nereye giderse gitsin" ile maçı aldılar. böyle maç kazanacağıma yenilirim daha iyi.
dur şimdi isteyince herşey yapılır
sen inan bak herkes nasılda inanır
imkansız diyenler herzaman yanılır
sonunda iyi(ler) mutlaka kazanır
şampiyon cimbom
şampiyon cimbom
şampiyon cimbom
Umarım Cimbom 2. olur. BJK'de mümkünse 4. felan...
Fenerbahçe ligden çekilmiyormiyor muydu? seneye pendik sporla karşılaşmalarını izlemek isterdik oysaki
Fenerbahçe ligden çekilmiyormiyor muydu? seneye pendik sporla karşılaşmalarını izlemek isterdik oysaki
Hem Fenerbahçe'nin ligden çekilmesinden bahsetmiş, hemde Pendikspor ile maçtan bahsediyor. Çok komik hakkaten ya
Cidden ligden çekilsek ne olacak düşündünüz mü hiç ? Herkes Fenerbahçe nin sırtından geçiniyor. Deplasmana gidiyoruz uşakspor 300 milyondan bilet satıyor. Fenerbahçe için üye olmuş onca digiturk abonesi ne olacak çıkınca ? düşündünüz mü hiç ? Fenerbahçe olmasa hangi maç izlenecek ? Bırak maçları Fenerbahçe olmasa hangi takım konuşulacak ? Neden gazetelerin hep manşetleri Fenerbahçe ile ilgili? Neden Fenerli olmayan spor yazarları bile Fenerbahçe hakkında yazı yazıyor ? Neden Beşiktaş 9 sene şampiyon olamamışken kimse yazı yazmazken, Fenerbahçe 1 sene kaçırdığında 1 hafta konuşuluyor ? Bu liste uzar gider. Sadece bikez daha düşünün..