BJK-GS derbisi Arda'nın 68. dk da attığı golle 0-1 devam ediyor.
21 Şubat 2010 #3 J JustRulz 0 İyinet Üyesi Katılım 14 Ekim 2008 Mesajlar 133 Reaction score 0 kahretsin 1-1 oldu :S
21 Şubat 2010 #5 I irtem 0 İyinet Üyesi Katılım 26 Temmuz 2008 Mesajlar 103 Reaction score 3 ilk yarı şanssızdık ikinci yarıda rezildik. özellikle ekrem çok bencil ve beceriksizdi. Sağlık olsun vardır bir hayır
ilk yarı şanssızdık ikinci yarıda rezildik. özellikle ekrem çok bencil ve beceriksizdi. Sağlık olsun vardır bir hayır
21 Şubat 2010 #6 W wesc 1 İyinet Üyesi Katılım 1 Haziran 2008 Mesajlar 2,223 Reaction score 12 En çok da bize yaradı.
21 Şubat 2010 #7 N nedendir 0 İyinet Üyesi Katılım 1 Şubat 2010 Mesajlar 155 Reaction score 1 beşiktaslıyım ama sanırım dost kaldık bu maçtan sonra derbi maçında toplam sarı kart 2 güzel bence.
21 Şubat 2010 #8 T trgy Misafir Siz onu bunu boşverin de Denizlispor geliyor. Diyarbakır taraftarı bile alkışladı Denizlispor'u. Her zaman küme düşmeme mücadelesi veren takımların kendi aralarındaki yaptığı maçlardan büyük zevk almışımdır tavsiye ederim.
Siz onu bunu boşverin de Denizlispor geliyor. Diyarbakır taraftarı bile alkışladı Denizlispor'u. Her zaman küme düşmeme mücadelesi veren takımların kendi aralarındaki yaptığı maçlardan büyük zevk almışımdır tavsiye ederim.
22 Şubat 2010 #9 P poGo 0 İyinet Üyesi Katılım 30 Ocak 2010 Mesajlar 142 Reaction score 4 Bi sitede ki haber: ne şiş yandı ne kebap ) böyle devam ederse işimiz zor avrupa vs. Ayrıca denizli öyle yada böyle yırtar ben biliyorum Fenerden şampiyonluğu alıp yine de yırtan takım Onun için ayrı severiz
Bi sitede ki haber: ne şiş yandı ne kebap ) böyle devam ederse işimiz zor avrupa vs. Ayrıca denizli öyle yada böyle yırtar ben biliyorum Fenerden şampiyonluğu alıp yine de yırtan takım Onun için ayrı severiz