İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Besturk.net veya sayfa.com gibi link scripti

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
ben de amatör olarak php ile ilgileniyorum ve besturk.net sayfa.com linkkutusu.com gibi siteler çok ilgimi çekti

Ben de bilkentliyiz.biz sitesinde bu tür bir script kullanıp öğrencilerin sitelerini veya beğendikleri siteleri yukarıdaki sitelerdeki gibi göstermek istiyorum.

Bu tür bir scripti paylaşma şansı olan var mı acaba?? Yani rakip olabilecek bir site yapmadığımdan ve sadece öğrenci sitelerini biraraya getirmek için kişisel olarak kullanmak istediğimden paylaşırsınız belki diye düşündüm. Siteyi bitirince sitenize güzelce link veririm.

Eğer paylaşma taraftarı kimse yoksa bu tür scripler için ne kadar istiyorsunuz fiyat verirseniz sevinirim. Ticari amaçlı bir site yapmadığımdan dolayı uçuk fiyatlar vermeyin hiç olmazsa.

Görüşmek üzere..

F

futbol-tr

Misafir
ben bi ara sormuştum besturk 75 milyona falan satıyordu scripti. sayfa.com script i de galiba bu forumdaki yoktur a aitti ona sorabilirsin

T

Turkyurdu.org

Misafir
Amator olarak ilgileniyorsan , bu tur projeler php ogreniminde faydali olacaktir. Bir "ilgin" varsa php'ye fikir bazinda yardimci olabilirim. Takildigin yerlerde -en azindan cozum sunma acisindan- yardimci olabilirim. Ayrintili bir proje olmadigi icin ben fiyat vermeyecegim. Sahsi kanaatimde senin yazman konusunda olacaktir.

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Turkyurdu -> daha çok yeni başladım beni aşıyor.. İşte hazır scriptlerde oynayarak filan öğreniyorum. Ama bu tür bir script yazabilecek durumda olmama daha var yani..

futbol-tr -> Yoktur arkadaşım uygun bir teklif verir o zaman umarım bu topiğe. Besturk ise scripti pek satmayı düşünmüyordu. 75 değil 200 olunca olmadı tabi :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla linkkutusu.com satmayı düşünmedim hiç ama nedne olamsın satabilrim sistemi istersen..

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada belirtmeyi unutmuşum..

Php arıyorum..
Permission sistmeinin phpsi yoktur herhalde değil mi?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet asp sistem php yok. php link sitesi olarak linker var aslında php de iyi analyan biri onu istediğin bir link sitesi şekline cevirmesi zor olmaz derim..

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
php lazım ne yazık ki.. işte ben yeni öğrenmeye başladım o nedenle beceremiyorum daha.. artık hazır paylaşmak isteyen ya da uygun fiyata satacak arkadaşlar arıyoruz :) ama bulamıyoruz :(

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
http://php.ejder.com adresinde
mysql'e kayıt, düzenleme ve listeme olaylarına basit örnekler vermeye çalıştım.
o tarzda bir scripti yazmak için çok fazla kod bilmenize gerek yok. en fazla 30 komut ve html ile halledebilirsiniz. hazır kurulumu kolay scriptler www.hotscripts.com adresinde var.

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum..

Hostbul arkdaş siteni iyice inceliyorum. Oldukça güzel gibi. Temas kuracağım tekrar :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bastan yazdiracaksan ve cok acele degilse, ben var olan bir dizaynin icine entegre bir sistem koyabilirim. 80-100 dolar gibi bir ucrete yapabilirim bunu. Kategorilere gore listeleme, ekleme, silme, ve arama ozellikleri olacak sanirim.

K

korsan_cd

Misafir
www.siteler.net ve www.sayfa.com scriptini moderatör Yoktur yazmıştı. yeni versiyonunu göstermişti bana gayet güzel olmuş.
75milyona satıyordu en son.onunla konuş.Bende bu hafta ondan alacağım. :p

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm bunlar da oldukça güzel..
Başka olan var mı?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.