İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

besturk.net webmasterine

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Tebrikler besturk.net.
Aslinda google da bu kadar sayfa indexlemek cok buyuk bir maharet degil, (biraz kodlama bilgisi gerekiyor tabi ;) ).
Eger hostunuz guclu bir dedicated ise ve google orumcegi geldiginde dizleri ustune cokmuyorsa indexlenen sayfa sayisinda milyonlara erisebilirsiniz.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kesinlikle katılırıyorum.
dedicade serverı ve dedicadet ip adresi olan siteleri çok hızlı bir şekilde ve süper indexliyor.Yabancı forumlarda bunu çok tartışıyorlardı, bende oradan biliyorum.Dedicadet ip si bir sitemin 77bin sayfası indexlenmiş.

B

besturk.net

Misafir
iyinetadmin' Alıntı:
Tebrikler besturk.net.
Aslinda google da bu kadar sayfa indexlemek cok buyuk bir maharet degil, (biraz kodlama bilgisi gerekiyor tabi ;) ).
Eger hostunuz guclu bir dedicated ise ve google orumcegi geldiginde dizleri ustune cokmuyorsa indexlenen sayfa sayisinda milyonlara erisebilirsiniz.

Merhaba iyinetadmin...
Gerçekten beni rakip olarak görmediğin (olamam zaten) için ve üyeliğimi silmediğin için çok teşekkür ederim. Bazı toplistler kıskandılar herhalde 2 defa üye olmama rağmen uydurma sebeplerle sildiler beni. Bide öyle bişi ki beni silince benim sayfamdan pop-up açılıyor. Gelmediğim bigün boyunca realiste pop-up açılmış. Gerçekten yakışmıyor

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
besturk sana pm atmaya çalıştım ama kotan doluymuş galiba..
açarsan pm atayım tekrar :)

bu arada off topic oldu kusuruma bakmayın lütfen..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5