Evet aslında zaman satın alma konusunda çok düşündüm işte firmalarla alakalı görüşmelere sen gitmeyecende bu işi yapacak birisine para verip yaptıracan vs..Üzeyir garih diyorki :" ..anladım ki bu ülkede işsizlik yok tembellik var." bende bu şeklide zaman satın almaya niyetlenince bunu gördüm.
Gerçekten iyi ibr el ilanı reklamı istiyorsan ilanı kendin yazıp tasarlıyorsun matbaacıyla birebir görüşüyorsun hatta

eline alıp dağıtıyorsun.Bunlardan biri içerisinde bulunmadın mı ( matbacıyla görüşmedim ) vatandaş ilanı mavi basmış ..vs.
hııım ben çıkarımımı yaptım
1-para olacak
2-profösyonel reklam firmasıyla anlaşacan o basıp ağıtacak
vs..
bütün çabalarda ilk gördüğüm ilk hareket lazım tüm hareketlerde . para kazanmak için para gerektiriyor.Buda 100 milyarlık iişe girişmek için en azından 15 milyar ilk harcama onu kazanmak için 1-2 milyar oda yoksa onun için de borç verecek iyi bir iki insan
bu paraların dönüşüm safası ne yazıkki beleş değil oralarada yeteri kadar zaman ilave edilir .
Ben diğer türlü de kahvede birilerini özellikle de ünili arkadaşları gördükçe param olsa mümkün de olsa bunlardan birkaç saat alsam diye çok düşünmüşümdür.Hehehe olmuyor malesef( ilk şekli deniyoruz )
saygılar..