İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bgroom Ödemeleri Başladı!

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bgroom ekim ayı ödemelerine başlandı. ekim ayında fake üyelik yapan hesaplar vardı onların elemesi yapıldı.

Ödemeler birkaç gün içerisinde herkeste tamamlanacaktır.

Ayrıca paneldeki sorunlar ve üye sayılarının düşük oolması bu ay içerisinde düzeltilecektir.

Akif
[email protected]

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
2 hafta kada siteme koydum ama 2 hafta içinde ne tıklama ne de üyelik görünmüyordu panelde bende kaldrdım. Bu sorun sadece bendemi var acaba .

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Sağol hocam... Hesabı Kontrol Ettim Para Hesaba Geçmiş.. Son günlerde gözle görülür bi düşüş var inşallah buda düzelecektir...

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bankanın EFT lerin onay saatini geçirmesinden dolayı ödemeler yarin sabah hesabınıza geçecektir .

Garanti Bankası olanlar ve bazı EFT ler geçmiştir. Ödemesi hesaba geçmeyenler ödemeleri sabah alabilirler .

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bizim yapıkrediydi mail atılmış bana banka hesap no tekrar istenmiş haklı olarak
cevapladım yeni hesap numarasını umarım ödeme gelir

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar ödeme almak için kaç yükleme gerekli benden 36 kere yüklenmiş acaba hak kazandımmı arkadaşlar çok saolun

war

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
download oluncamı 0,5$ veriliyor. Yoksa download'dan sonra kurulum yapılıp üye olununcamı evriliyor ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.