İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bi Bakarmısınız acil :(

turkral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı geceler değerli webmaster arkadaşlarım..

Yaklaşık birbuçuk ay önce bir film sitesi açtım il ay fena değildi hit gün geçtikçe yükseliyordu ama birden düştü yerlerde süründü 3. sayfaya kadar çıktığım ( hd film izle ) kelimesinde birden kayboldum sebebi nedir acaba_? ayrıca alttaki resimde site anahtar kelimelerinin yukarı gittiğini grüyorum fakat belirtilen sayfalarda o anahtar kelimede sitem yok fakat çizelgede var görünüyor bu google bi ali cengiz oyunumu yapıyor bana ya bi türlü çözemedim tşk ederim :)
1.jpg

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
spam yapmadın dimi? x türkçe izle, x full izle vb kelişmelerin çokmu sitede?
wordpress kullanıyorsan eğer etiketlerine bir bak, aynı olanları silmeye başla

turkral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çıldırdıki ne çıldırdı uyuz etti kaç gündür ya :) depresan her filme hemen hemen aynı etiketleri koydum ondanmıdır dersin? ondansa bir sürü konu var hangi birini düzeltiyim ya pehh yokmu kestirme yolu :)

turkral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
spam yapmadın dimi? x türkçe izle, x full izle vb kelişmelerin çokmu sitede?
wordpress kullanıyorsan eğer etiketlerine bir bak, aynı olanları silmeye başla

Hocam allah senden razı olsun ya etiket olayı gerçekten doğruymuş iki gün içinde sonuç %100 değişti ya :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.