- Reaction score
- 1
beyler olayin arkasindan yine hindistanlılar cıktı şu bizim hintliler kısa yoldan zengin olmak isteyenlerden ona göre who is ve host şirketlerini inceledim hindistan dan site sahibi
eg-zotika' Alıntı:hotweb, günde YTL karşılığı 50/70 paralar kazanıyorum. Ve yabancı forumlarda okuduklarım vs. gayet aklıma yattı. Neden bu kazancı günlük 100/200 YTL'ye çıkarmayayım ?
İstersen webmasterworld ve sitepoint forumlarına bir göz at
beyler olayin arkasindan yine hindistanlılar cıktı şu bizim hintliler kısa yoldan zengin olmak isteyenlerden ona göre who is ve host şirketlerini inceledim hindistan dan site sahibi
Önce iyi araştır silence, bu işin arkasında hintlilerin olduğunu nasıl söylüyorsun, bir de aşağıdaki whois çıktısına bak derim ben;silenceofdarkness' Alıntı:beyler olayin arkasindan yine hindistanlılar cıktı şu bizim hintliler kısa yoldan zengin olmak isteyenlerden ona göre who is ve host şirketlerini inceledim hindistan dan site sahibi
tech-street: 1985 60th Place
tech-city: New York
tech-state: NY
tech-zip: 70001
tech-country: US
Evet hotweb haklı galiba, whois output ta verilen zip code in sonuçları aşağıda;hotweb' Alıntı:Adres sahte amerikada boyle bir adres yok,
vuduu' Alıntı:2127142223 yav abicim adam telefon numarasi bunu yazmis yav trden ve bence bu forumdan birinin sitesi bu adam fake atiyor ilk kim attiysa bu siteyi ondan suphelenmek lazim derim ben
Bunu neye göre söylüyorsun vudu.?Ben yabancı forumlarda gördüğüm bu siteyi leyhinde ve aleyhinde hiçbir yorum yapmadan foruma taşıdım, sadece o.vuduu' Alıntı:2127142223 yav abicim adam telefon numarasi bunu yazmis yav trden ve bence bu forumdan birinin sitesi bu adam fake atiyor ilk kim attiysa bu siteyi ondan suphelenmek lazim derim ben
soundmaster' Alıntı:ben adamlara mail attım geri dönen olmadı bikaç gün oluo
neyse o diil de kaç hit yolladığını veya kaç kez tıklattırdığını nası takip ediolarmış bunlar
deneyenler yazarsa sevinirim
nası bi teknoloji ki bu