İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bi notebookum bi bağlantım ve uykusuz gecelerim

AsiSehirli

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Kasım 2011
Mesajlar
40
Reaction score
0
Konum
Bitlis
Merhabalar Hocalarım

Ben bugün sitenizde dolaşmaya başladım arama motoru google dan sitenizi buldum. bi sürü makale de okudum. Ama Kafam şimdilik fazla karışık adımı sorsanız belki düşünür sonra cvplarım. Ben para konusunda zorluk çeken bi gencim. İşsizim bi notebook ve internet bağlantım var. Zamanımın en az 12 saatini netin başında geçiriyorum. Uyku sorunları da çekiyorum cabası. Neyse bunlar önemli değil ben e ticaret için clickbank ve xticarete başvurdum ancak clickbank biliyosunuz ücretsiz satış ortaklığı sitesi. Xticaret ise ücretli. benim xticareti alabilmem için clickbank sayesinde para kazanmam gerekli ve bunun için şimdilik makale okuyorum. Şunu da belirteyim ben webmaster değilim hayatımda hiç websitesi de kurmadım. bazı hazır sistemleri ve dünyanın neredeyse en iyisine sahip PHP den haberdarım... O da o kadar yani. Benim tek artı yönüm ben internette herşeyi bulabiliyorum backlink bile. insanlar para veriyolar ben arayarak buluyorum dofollov no follow falan işte. Ben herşeyi ücretsiz yapmak için çabalıyorum ve paylaşımlarını çok ilgimi çekti bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Gerçekten fikir hocalığımı yapabilecek arkadaşlara ihtiyacım var. Zaman ayırdığınız için tşkler.
 

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2010
Mesajlar
4,807
Reaction score
88
Konum
Angara'nın Bağları
Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Clickbank ve Xticaret sistemlerini bilmiyorum, hiç ilgi de duymadım. Ancak forumdaki iş ilanlarını takip ederek insanlara yardımcı olabilir ve hem de para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu doğrultuda insan kaynakları bölümünü incelemenizi tavsiye ederim :) İyi forumlar...
 

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2010
Mesajlar
3,284
Reaction score
96
Konum
Kadıköy
Aramıza hoşgeldin öncelikle kesinlikle can sıkıntısına gerek yok , eğer düzenli olarak gelir elde etmek gibi bir çaban var ise eğer bir sektör konusunda vakit buldukça gerekli ders ve yardımlarda bulunabilirim.

İletişim bilgilerini özel mesaj olarak gönderebilirsin.

İyi geceler.
 

Ngyükle

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Kasım 2011
Mesajlar
20
Reaction score
0
Düzenli olarak gelir elde etmek istiyorum.
Xticaret ile bilgi verirmisiniz.
 

grandeur

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2011
Mesajlar
126
Reaction score
0
Öncelikle zor ve yüksek bir dereceden başlamışsın.. Hevesini kırmak gibi olmasın ama bu kadar para kazandıklarını söyleyen insanların forumlarda sitelerde işi ne???
Ben şahsen bu kadar kazansam değil anlatmayı anama babama bile söylemem..
Seocu olduklarını ve sitenizi bir dereceye kadar yükseltebildiklrini söyleyenlere de lafım var: madem bu işi o kadar iyi beceriyorsunuz.. Yapın ingilizce özgün içerikli bir site ve geliri görün.. Neden elalemin ergen netcilerine bir şeyler öğretmk (!) pardon kazıklama daha uygun tabir uğraşasın ki..
sözün özü basit bir blog al.. adsense hesabı ile özgün niş site yap..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst