İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bi Zahmet - Otopark

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
:) İnsanı küçük düşürüyorlar biraz ya.. Ya ters birine denk gelse? Yani yürekli birisi çıkıp tekme tokat dalsa ne olacak :p

Ayrıyetten; o uzun saçlı olan çocuğun yerinde olsam dava açmaya kadar giderdim... Çok küçük düşürücü :)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bu şakamı şimdi, hükümetin 7 senede içine ettiği bi kurumun şakası ancak bu kadar olur.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
"Nereden, nereye TRT..." dedirtti bana da.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
60
:) biraz abartılı işler yapıyorlar ilk bende demiştim nasıl TRT yayınlıyor ama bir kaç bölüm izleyince komik geliyor.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Yabancılar yapınca hahaha, Türk milleti yapınca bööğğğ ne kadar kalitesiz. Ne var bunda şimdi? Gayet komik ve eğlenceli bence. TRT'de sıfır mimikle şarkı söyleyenleri görmekten bıktı artık insanlar. Bu mudur yani TRT?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Yabancılar yapınca hahaha, Türk milleti yapınca bööğğğ ne kadar kalitesiz. Ne var bunda şimdi? Gayet komik ve eğlenceli bence. TRT'de sıfır mimikle şarkı söyleyenleri görmekten bıktı artık insanlar. Bu mudur yani TRT?
Bu mu senin eğlence anlayışın? Yabancıda yapsa iğrenç, adama kafa felan atıyor saçını çekiyor, kimliğine el koyuyor, önce gasp ediyor sonra para verip kaçıyor. Bu ne biçim bir eğlence şekli, ne biçim şaka?

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bu mu senin eğlence anlayışın? Yabancıda yapsa iğrenç, adama kafa felan atıyor saçını çekiyor, kimliğine el koyuyor, önce gasp ediyor sonra para verip kaçıyor. Bu ne biçim bir eğlence şekli, ne biçim şaka?

Evet eğlence anlayışım bu. Sanane? Demek ki çoğunluğun eğlence anlayışı Türkiye'de bu ki böyle bir program yayınlıyorlar. Azınlıkların kalite anlayışına göre televizyonculuk olmaz.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bana açıkçası böyle birşey yapsalar, ya polisi ararım direk, ya da o sopayı alır birşeyler yaparım. İnsanı küçük düşürücü şaka yapılmamalı, o çocuk herkese rezil oldu şimdi. Hani çok iğrenç şakalar vardır ama şaka deyip kamerayı gösterince adam güler filan hakikaten. Bunda kamerayı göstersen bile sanki eeeee denecek gibi bir hal var, ondan kaçtılar heralde zaten.

Orada canlandırılan 2 tipten sokakta çok olduğu için ilgi görmesi normal.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Geçenlerde burada yabancı bir ülkede sokakta milletin donunu indirerek yapılan bir şakaya epey gülünmüştü. Bu ona nazaran daha mütevazi bir şaka bence. + kolpa olduğunu düşünüyorum.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Şaka yapılan kişi izin vermedikçe yayınlayamazlar diye biliyorum.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bana yapsalar polisi ararım direk. Oğlanda iyi sabır varmış.

Bide, birilerini eleştirmek için yer aramaya gerek yok. TRT'nin kalitesini düşürücü bir olay göremiyorum ben burda. Tebessüm ettirici bir olay.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
1.si eğer yapılan davranışı tartışacak ise söylenecek çok söz var tabi. Bana bir uğrasın o otoparkçılar gerçi sonda "oğlum, çok süper olmuş. kim ne derse desin bu tarzını bozma diyor..." :D

2.si şakayı değerlendirecek olursak: eğer şaka yapılana şaka yapıldığı söylenip onun izni alınıp gösteriliyor ise ki böyle olduğunu düşünüyorum bence bir sorun yok. Hatta süper bir şaka. İzlerken sinir edebilir.

3.sü ise ilginç olan TRT de böyle bir şakanın olmasıdır. TRT'nin logosu mu değişmiş. Sanki maviydi.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Nerden biliyorsunuz şaka yaptıkları kişinin sıradan bir vatandaş olduğunu?
Hadi önceden ayarlanmışsa herşey...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Nerden biliyorsunuz şaka yaptıkları kişinin sıradan bir vatandaş olduğunu?
Hadi önceden ayarlanmışsa herşey...

Diyorum ya, bariz kolpa.
Yani en gerizekâlı adam bile o kadar fırsat varken kaçar oradan.
Tam uzaklaşmış adamların yanından, gel diyorlar geliyo.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37

TRT, Türkiye'nin ilk televizyonudur ve devlete aittir. Diğer özel kanalların olduğu gibi bir kâr etme problemi yoktur çünkü birçok yerden TRT için vergi kesilmektedir. TRT hiçbir program yapmasa bile para kazanabilen tek kanaldır.

TRT devlete bağlı olduğu için, eğitici ve örnek bir içerik olan yayınlar yapması gereken, ciddi bir sorumluluk sahibi tek kanaldır. Bazı konuları düz mantık ve bu kadar basit bir şekilde düşünmemek, konuyu kavrayıp o şekilde yorumlar yapmak çok daha sağlıklıdır.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
TRT, Türkiye'nin ilk televizyonudur ve devlete aittir. Diğer özel kanalların olduğu gibi bir kâr etme problemi yoktur çünkü birçok yerden TRT için vergi kesilmektedir. TRT hiçbir program yapmasa bile para kazanabilen tek kanaldır.

TRT devlete bağlı olduğu için, eğitici ve örnek bir içerik olan yayınlar yapması gereken, ciddi bir sorumluluk sahibi tek kanaldır. Bazı konuları düz mantık ve bu kadar basit bir şekilde düşünmemek, konuyu kavrayıp o şekilde yorumlar yapmak çok daha sağlıklıdır.

Evet bence de kavramalı ve ona göre yorum yapmalısın. Burada kimse full kakara kikiri yayın yapmasını istemedi/ima etmedi/belirtmedi. Hele hit/kazanç elde etmesi için böyle programlar yapması gerektiğini kimse savunmadı burada.

İster devlete, ister derneğe, ister şahısa ait olsun, tüm televizyon kanallarının amacı izleyici kitlesinin beklentilerini karşılamaktır. Bu tür programlar ne kadar iyi ne kadar kötü o kişiye göre değişir. Ancak bu tür programların yapılmasının ve devam etmesinin tek bir nedeni vardır, o da izleyici tarafından ilgi görmesidir. Yoksa TRT'de boşa kürek sallayacak kadar boş vakite sahip değildir.

TRT'nin bu tür yayınlar yapmasını TRT yönetimine değil, izleyici kitlesine bağlamalısınız. Ayrıca çok abarttınız bence, alt tarafı şaka süsü verilmiş bir düzen...

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Eskiden ben TRT kanalina kimse bakmazdi. Neden sabahtan aksama kadar müzikler programlarda sarkilar vs bunlar gene alt kanallarda devam ediyor. Trt cocuk acildi. Trt1 de gosterilecek butun cizgi film veya cocuklari egitecek programlar oraya kaydirildi. Trt avaz acildi belgeseller oraya akti. Trt 3 acildi spor hep orada trt 2 acildi trtde cikacak diger muzik uzerine programlar oraya akti. Son 5 senede devlette trtde sadece ayda 1 gelip 1 sarki soylesip 2000 TL maas alan adamlarida ya masa basina yada baska islere yolladi program sayisi azaldi. Kalite geldi. Filmler cikmaya basladi ben trt bakmazken artik trtde takip ettigim filmler ve diziler oldu.

Neden devlet televizyonunda bunlar olmasin.Olamaz diye bir kuralmi var. Vergiler kesiliyorda hepsi sadece 1 kanala gitmiyorki suan sadece trt bagli 13 TV kanali 15 adet radyo var. Bunlarin hepsinin stüdyosu , arabasi binasi kirasi calisani vsvs derken parami kalir atalarmiz ne demis.Hazira dagmi dayanir. Ne zamana kadar vergiler ile dönecek. Vergiler belkide zamanla azalacak reklam pastasinda yer almasi bizlerim gidipde baska platformlara mac izlemek icin para vermemiz yerine trtde ücretsiz izlesek bu mu kötü-

Trt verdigimiz vergiler sakiz parasi gibidir.Cunku ben avrupada aylik 20 euro televizyon ve radyo vergisi veriyorum. Bu parayi öyle elektrik su parasinin icerisinde degil her ay bankaya devlete yatiriyorum. Ben televizyon izlemiyorum radyo dinlemiyorum bunu onlara iletmeme ragmen kullanmadigim ürünün parasini ödüyorum. Devlete verilen vergilerden sikayet etmek olmaz ama emin olun hic bir zaman paramiz boza gitmez.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.