Biber Hapçıları Siteme Saldırdı

0
Onaylı Üye
Üye
BlogSpotu kullanın bu tür işler için.. Saldırsın dursunlar..

Onaylı Üye
Üye
valla ben 4 tane açtım blogspot yeter artık bi dur dedi:D telefon onayı istedi :D

0
Onaylı Üye
Üye
Benzer bir olay yaşayan herkese ben de aynen böyle yardım ederdim / edeceğim.

Hepinize baki selamlar. Saldırı şmdilik durmuş gözüküyor.

Onaylı Üye
Üye
bizde bir anda saldırınca onlara, ne yapacaklarını şaşırmışlardır, burayada saldırmasınlar şimdi? ddos koruması varmı iyi nin

0
Onaylı Üye
Üye
Bu ilaçların tarım bakanlığından onayı var ancak benim bildiğim kadarıyla üzerinde zayıflama ilacı değil ' gıda takviyesi ' yazar onayıda bu şekilde alır zaten.
En azından kullanıcılar bilinçlendirmek adına yapacağınız her videoyu ,yazıyı face gruplarımda yayınlayacağım .Depresan kodları düzenlediysen bizimlede paylaşabilirsin sayfayı.
Sıkça konuyu güncel tutarak herkesin destek vermesini sağlayabilirsiniz.Biber hapının zararları ve zayıflama ilaçları kullanmanın sanıldığından daha tehlikeli oldugunu anlatmanın zamanı coktan gelmişti aslında .

Tarım bakanlığı saçma birçok şey için onay veriyor.

0
Onaylı Üye
Üye
tanıdıgım tum ınsanlara hapı bıraktırdım...tehlıkelı memleket mubarek can sudan ucuz

T
trgy
Misafir
Dün star haberde konuşuldu bu konu birazcık. Neler neler varmış, şimdi de kansere %100 çözüm üretmişler. :)

0
Üye
Trgy biber hapı değildi demi seo yarışmasında sitelere konulan linkler / reklamlar ?

0
Üye
Karluk yardımına ihtiyacımız var

Sitenize saldıran redpeppercıların sitemize saldırdığını düşünüyorum.Birlikte hareket etmek ve bilgi almak için sizinle görüşmek istiyorum.Teşekkürler

Geri