Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar benimkide koblo ama herhalde biraz farki.Nedeni ise ben 800-900kb/sn download yapabiliyorum.
Ama fark su olsa gerek ben yurtdisindan araniza katiliyorum(Rusya'dan)
Moskova'dan Sevgiler selamlar hepinize...
Bende kablonet kullanıyorum bir ara baya bir download ve upload düşmüştü ama şu anda iyi gibi gözüküyor en azından ilk geldiği günkü gibi bilmem bundan kaç sene önceyse artık
Adsl 256kb bağlantıyı 49 milyona düşürmüş bu çok güzel bir olay da yalnız bir sorun var kablo netin modemini ben zamanında 100 dolara almıştım şimdi 1 dolara satamıyoruz.. Herkes adsle geçiyor.. O yüzden bizde kabloya devam ediyoruz..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.