sohbet odaları

bildiğim ip den modeme nasıl girebilim

yozgatlı

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
yakında.com.tr
229 Aydır Üye
arkadaşlar normal yollardan bağlantı yapamadım bir türlü arkadaşın bilgisayarına girmem lazım yazılım kurmak için bana ip adresini verdi denemediğim şey kalmadı bildiğiniz bir yol varmı uzak masaüstünü de denedim olmadı

Loi

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
44
Şube
localhost
205 Aydır Üye
messenger uzerinden "uzaktan yardim" ozelligini kullanabilirsiniz. "Eylemler" in altinda bulunmakta.

Senol

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Bursa
222 Aydır Üye
arkadaşının sana uzaktan yardım isteği gondermesi lazım.

yozgatlı

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
yakında.com.tr
229 Aydır Üye
yardım geldi hala açılmasını bekliyorum bu kadar uzun sürüyormu bunun açılması

XR9

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
3
Şube
İzmit
224 Aydır Üye
bu işten bize paramı vericeksin merak ettim:p konu internetten para başlığında da :)

raptor

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
207 Aydır Üye
TeamViewer google da arat programı 2. kişide kuruyor ve sana id veriyor o id yi arkadaşına gönderince programa yazınca direk senini bilgisayara bağlanıyor test ettim çok güzel program.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.