İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilecik/Gölpazarı/Jandarma

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Bilecik/Gölpazarı/Jandarma acemi birliğim varmı daha önce burda askerlik yapan arkadaşlar tecrübelerini yazarlarsa sevinirim.

Teşekkürler.

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Perşembe günü teslim oluyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar 15 ay sonra görüşmek üzere.

Aysahit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Askerliğimi tecil ettirdiğim gün "Bilecik Jandarma komutanlığına" düşdüğümü öğrendim.

Bilecik'de askerlik yapmış arkadaşlarımız varsa bize bilgi verirlerse çok memnun olurum.

2009' un başında bende çok yüksek ihtimal Bilecikdeyim.

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler arakdaşlar.

ben kaçar Allaha emanet olun ;)

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,

herkez iyidir umarım yeminide ettik bir kaç gün aranızdayım sonra askerliğe devam şafak karanlık

görüşmek üzere.

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
88/3 ' ler gitmeye başladı bu sayfaya gelenler merak edebilir bilecik nasıl bi yer diye :)

75 günü tamamladık ağrıya düştük 1 2 güne kadar gidicez usta birliklerine.

5nci jandarma er eğitim tuburuna yeni gidicek arkadaşlar rahat bir askerlik yapıcaklar ( diğer tabur ve tuğaylara göre ) güzel bi yer ama yemin törenine kadar 1 ay biraz zorlana bilirsiniz yürüyüşler falan adamı baya yoruyor bizin dönemimiz hem çok sıcak hemde komutanların tayin dönemine geldiği için rütbeli kıtlığı vardı biz biraz rahattık.

işinizi adam gibi yapın kimseyle başınız derde girmez kolay kolay.

ilk doktor muayenesinde sağlık probleminiz varsa mutlaka söyleyin. koşamıyorsanız veya ağır spor yapamıycak bi hastalığınız var doktora anlatın.

kıyafetlerinizi ve botları biraz büyük alın botları giymeden üstünde tepinin biraz öyle giyerseniz adamın ayağını darma dağan ediyo :)

şimdilik akılıma gelenler bunlar birde şöförler ve meslekçiler dışında herkez doğuya gidiyor.

biz ağrı yolcusuyuz _ 88/2 - 5.tim

delii

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5çi.jandarma er eğitim komutankığı bileçik gölpazarı....

kardeş ben orda 82/2 tertip yaptım acemi birliği biz gittimizde 2çi acemir birliktik saten önceden ünv diye yapılmış sonra vazgeçilmiş
orda ne görüçeksen yapılmış olan biz yaptık o zamanlar canımı cıkardılar gece ayaz gündüz kavruldug sıcak tan allah yardımcın olsun yemin töreninden 2 ay önce meslek soruyorlar varsa acemilin 1 ay sonra izin ordan usta birliğine yoksa mesleyin yani istiyaç ları olan meslek değilse 16 kişilik tim olarak yolluyorlar biz 16 kişi olarak adıyaman kömür köyü diye bir köyde jandarma
karakolun daydık oraya giden sadece bedava sabah güneşini nemrut dağının ordan yükselişini izler millet para verir o güneşin doğuşunu izlemek için biz 12 ay bedava gölpazarı güzeldir ama eğitim ler zor intikal de zor oluyor o tepe cıkmak sırtın da canta elinde silah zorrrr be kardeş zorrrr hayırlı teskereler sana.....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5