İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilgiliforumtr.com Ücretli Mod ve Yönetici Alımları

Asi P@tron

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Evet Arkadaşlar Ben Bir Site Kurdum ve Üzerinde Büyümek Gelişmek İstiyorum Tabi Ne Kadar Büyüye Bilirsem Ancak Fazla Vaktim Olmuyor Bakmaya Onun İçin Haftalık Ücretli Çalışacak Elemanlar Arıyorum.

Öncelikle Şöyle Anlatıyım Haftalık Ücreti 3 TL Olacak Diyeceksiniz Ki Neden Düşük Kim Gelecek Küçük Bir Başlangıç İçin Küçük Miktar Eğer Reklamlar Adenseler Felan Büyük Miktar Kazanırsak Siteden Kazandıgımız Paranın %40 Sizlere Vereceğim.

Örneğin Sitemizde 3 Moderatör Var Ve Aylık 1000 TL Kazandık.Bu Aylık %40 u 400TL Yapar 400 TL Yi 3 Moderatör Bölüşür Yani 133.33 TL Kazanmış Olursunuz.Ama Tabi Kazanç Sağlamak İçin Elimizden Geleni Yapmak Zorundayız Bende Dahil

Evet Sadece 3 Kişi Alınacaktır.Ödemeler Haftalık Olup Paypal Veya Mobil Ödemeler Olacaktır.

Tabi Başvuru İçin Kriterler Vardır Onlarıda Forumumuzda Bulunan Mod Başvuru Konusunda Bulabilirsiniz

Konuya Gitmek İçin Tıklayınız.

İletişim : [email protected]
Telefon :545 250 3195

Gamerozzie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şimdi ben 15 konu açıp 50 mesaj yaptıktan sonra mod. olucam ve ödeme alıcam öyle mi ? Forumda zaten düzen sağlanacak bir şey yok :) Sana bu uygulamadan önce post kastırmanı öneririm. /(Toplam Konu Sayısı: 22)

Asi P@tron

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Şimdi ben 15 konu açıp 50 mesaj yaptıktan sonra mod. olucam ve ödeme alıcam öyle mi ? Forumda zaten düzen sağlanacak bir şey yok :) Sana bu uygulamadan önce post kastırmanı öneririm. /(Toplam Konu Sayısı: 22)

Arkadaşım ''Şimdi ben 15 konu açıp 50 mesaj yaptıktan sonra mod.'' bunlar ücretsiz modluk için geçerli post kastıracağız elbelt

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.