İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilgisayarci.ORG , Matbaaci.ORG , Nakliyeciler.ORG...

winstonblue

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
13 Nisan 2010 'da düşecek org domainler

balayiotelleri.org
bilgisayarci.org
dijitalsanat.org
kodlama.org
masternumeric.org
matbaaci.org
nakliyeciler.org
poset.org

Kaynak, DomainStandi.com

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
winston blue sen burada listeleme yaptığın zaman domainstandı yayından kopuyor... var mı yine bir kesinti

winstonblue

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e o zaman niye tezgahı orta yere seriyorsun ki? bak geçen listelemede bastıra bastıra yazdığın fenerbahçeforum domainin açık artırması için kapışıyoruz şu anda... biz de yazık. paraları kumdan toplamıyoruz :)

önceki bildirimlerim için birşey diyemeyeceğim,
ama bu yayınladıklarım org domainler ve org lar domainstandinda yayınlamıyoruz.
fenerbahceforum güzel domain, ama en az bunun kadar güzel olup boşta olan domainler de var fener ile ilgili. araştıran bulur =)

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
önceki bildirimlerim için birşey diyemeyeceğim,
ama bu yayınladıklarım org domainler ve org lar domainstandinda yayınlamıyoruz.

biz olayı çözdük bazen 2 koduyla çıkıyor orglar :)

fenerbahceforum güzel domain, ama en az bunun kadar güzel olup boşta olan domainler de var fener ile ilgili. araştıran bulur =)

valla hem burada hem diğer forumlarda boşta domain bölümü var. gerçi şu 1 dolar reg meselesinden sonra ben boşta domain önermenin vebalinin olduğunu düşünmeye başladım ama sen yine de en azından bu konu altından şu iyi fener domainlerini bi çıtlatıversen !.. araştırsam zaten sana sormazdım ama bilebilme sınırım da sonsuz değil. reglemeyeceksen sen bildiklerini söyleyiversen.. olma mı?

winstonblue

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biz olayı çözdük bazen 2 koduyla çıkıyor orglar :)

valla hem burada hem diğer forumlarda boşta domain bölümü var. gerçi şu 1 dolar reg meselesinden sonra ben boşta domain önermenin vebalinin olduğunu düşünmeye başladım ama sen yine de en azından bu konu altından şu iyi fener domainlerini bi çıtlatıversen !.. araştırsam zaten sana sormazdım ama bilebilme sınırım da sonsuz değil. reglemeyeceksen sen bildiklerini söyleyiversen.. olma mı?

peki,

fenerli.biz
fenertaraftari.net
fenerbahcetaraftari.net
fenertaraftari.tk
fanatikfenerli.com
fanatikfenerbahceli.com
fenerfanatigi.com
fenerforum.tk
fenerliforum.com
fenerfrm.com
frmfener.com
frmfenerbahce.com
fenerbahcefrm.com
gencfenerliyiz.biz

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
düşünüp yazman bile büyük şey teşekkürler verilen emek için... fenerbahçeli değilim, hayatım boyunca da olmayacağım ama diğer domaini aldım ve o da iyi bir domain... bu arada programlamayla alakası olmayan birisi olarak sitenin türkçe domain seçebilme mantığını anlayamadığımı belirtmeliyim... her girişimde nasıl nasıl sorusu kafamı kurcalıyor... daha da geliştirilirse çok daha başarılı bir site olacak bence. takipteyiz

winstonblue

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
düşünüp yazman bile büyük şey teşekkürler verilen emek için... fenerbahçeli değilim, hayatım boyunca da olmayacağım ama diğer domaini aldım ve o da iyi bir domain... bu arada programlamayla alakası olmayan birisi olarak sitenin türkçe domain seçebilme mantığını anlayamadığımı belirtmeliyim... her girişimde nasıl nasıl sorusu kafamı kurcalıyor... daha da geliştirilirse çok daha başarılı bir site olacak bence. takipteyiz

teşekkürler =)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.