İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bilhost

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hatamızı telafi etmek için müşterimize bir teklifte bulunduk.Boşuna tartışmayalım :)

LiLattah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorunun tatlıya bağlanması gerçekten güzel bir şey. bu arada barış yolun memlekete düşerse bana haber vermeyi unutma. nickimden tanıyamamış olabilirsin diye söylüyorum ADAMER | Hakan

Saygılarımla,

welldone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorunun tatlıya bağlanması gerçekten güzel bir şey. bu arada barış yolun memlekete düşerse bana haber vermeyi unutma. nickimden tanıyamamış olabilirsin diye söylüyorum ADAMER | Hakan

Saygılarımla,

donanimhaberde terör estiriyormussunuz duyum aldım. başkaları satış yapmaya kalktımı saldırıya geçiyormussunuz?

şirketiniz(!) hakkında pek iyi yorumlar yok

LiLattah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@welldone

bilhost u kişisel anlamda tanıdığım içni kendini tanıttım hepsi o kadar. Terör estiren filan yok dh de, yazdığınız aksine dh de satış yapmayan nerdeyse tek firma benim tüm satışlarda diğer host firmalarını tavsiye ettim.

Evet bende duydum ama asılsın ve sektörde gözü olan rakip firmaların laflarına kulak asmıyorum,sanırım bu da onları daha da deli ediyor ki sataşmayı büyütüyorlar. nedense bir kişi sorun söylüyor sonra ne hikmetse yeni bir üye ilk mesajı evet benimde sorunum var 10 dk sonra yeni bir üye bende sorun yaşadım yazıyor. bir ticket yönetim inceliyor ve diyorum ya ne hikmetse 3 kişide aynı ipden girmiş :) dünya küçük olduğu kadar sanırım iplerde azalmış baksananıza :) bu arada şu sorunlu müşterilerden bir tanesi bile şimdiye kadar ne mail ile nede ticket ile bir sorun iletmediler, yaka ikiyüzlülük yada zaten hiç müşterim olmadılar. ben cevabı biliyorum sanırım hiç dikkate almamamda cevabımı açıkca ortaya koyuyor. seni tanımıyorum sakın yanlış anlama ama sana bir tavsiye insanları dinlemeden karar verme. kişisel anlamda gerçek bilgi istersen [email protected] msn sine beklerim seni. sohbet etmekten mutluluk duyarım.

Neyse uzun lafın kısası ne bu forumda nede başka hiç bir forumda hosting satışı yapmıyorum. tek satış sitemiz üzerindendir. forumlar eğlence mekanımdır, bilgi paylaşımı için geldiğim yerdir.

Bu forumda tek bir kez satış yaptım, alıcı kişi ise "MoD" arkadaşımızdır. kendisi forumda moderator dur. hizmetimiz ve çalışma tarzımıza karşılık forumda referans gösterebilirsin beni demişti.

Saygılarımla,

welldone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biraz ön yargılı davranıyorum ama aynı şeyi bikaç yerden duyunca ister sitemez etkilendim. zamanla zaten herşey anlaşılacaktır. uslubun için teşşekürler. örnek olması dileği ile

LiLattah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
son mesajındaki anlayışın için teşekkür ederim. bu piyasada 6 yılımızdayız şirket olarak ise 3. yılımıza gireceğiz. istersen sana bazı referanslar vereyim çoğu bel.tr arayıp hakkımızda bilgi alabilirsiniz. aslında benim tek hatam söylenti başladığında çıkıp müdehale etmemem oldu, sessiz kaldım kimi sessizliğime iftira atılmış adamer e diye düşündü kimisi söyleyecek sözü yok diye düşündü. son kez gerçekten dh ye üye ol ordaki konulara bak 200 küsür bin üyesi olan sitede atılan mesaj bakımın 20 yada 21. kişiyim. 5000 küsür mesajda belki 2 yada 3 tane satış bulabilirsin oda en fazla. bak burdaki imzama burda imzamda firma yok olmasınıda istemiyorum amacım bilgi paylaşımı. 8 tane büyük hosting firmasının windows server bakımını yapıyorum istersen tek tek onlarında bilgisini verim korkum yok, sadece iftira atanlara bilgi vermiyorum dostca yanaşan herkese saygım sonsuzdur.

Anlayışın için gerçekten tekrar çok teşekkür ederim keşke herkes senin gibi ön yargıyı bırakıp ciddi ciddi arştırsa sorun kalmayacak. biri çıkmış adamerin firma bilgilerini buldum dava açmak isteyenler için ipucu olsun yazmış en çokda ona güldüm. çünkü zaten sitemizde tüm sayfaların altında yazan bir bilgi, ne bilimişte birileri gaza getirmeye çalışmış ve başarılı olmuş gibi görülüyor ama işlerimizin %80 i kurumsal olduğu için çokda sorun değil, bilen biliyor.

Saygılarımla arkadaşım..

N

nudembilisim

Misafir
son mesajındaki anlayışın için teşekkür ederim. bu piyasada 6 yılımızdayız şirket olarak ise 3. yılımıza gireceğiz. istersen sana bazı referanslar vereyim çoğu bel.tr arayıp hakkımızda bilgi alabilirsiniz. aslında benim tek hatam söylenti başladığında çıkıp müdehale etmemem oldu, sessiz kaldım kimi sessizliğime iftira atılmış adamer e diye düşündü kimisi söyleyecek sözü yok diye düşündü. son kez gerçekten dh ye üye ol ordaki konulara bak 200 küsür bin üyesi olan sitede atılan mesaj bakımın 20 yada 21. kişiyim. 5000 küsür mesajda belki 2 yada 3 tane satış bulabilirsin oda en fazla. bak burdaki imzama burda imzamda firma yok olmasınıda istemiyorum amacım bilgi paylaşımı. 8 tane büyük hosting firmasının windows server bakımını yapıyorum istersen tek tek onlarında bilgisini verim korkum yok, sadece iftira atanlara bilgi vermiyorum dostca yanaşan herkese saygım sonsuzdur.

Anlayışın için gerçekten tekrar çok teşekkür ederim keşke herkes senin gibi ön yargıyı bırakıp ciddi ciddi arştırsa sorun kalmayacak. biri çıkmış adamerin firma bilgilerini buldum dava açmak isteyenler için ipucu olsun yazmış en çokda ona güldüm. çünkü zaten sitemizde tüm sayfaların altında yazan bir bilgi, ne bilimişte birileri gaza getirmeye çalışmış ve başarılı olmuş gibi görülüyor ama işlerimizin %80 i kurumsal olduğu için çokda sorun değil, bilen biliyor.

Saygılarımla arkadaşım..

Hakan abi seni bilen bilir yardım ettiğin akşamları unutmak elde değil.Allah tuttuğunu altın etsin ne dyim başka.Sana laf atanlarda seni karalayanlarda senin yükleşini ve seviyeni hazmedemeyen kişiliksiz insalardır.
Saygılar.

Aydın Arslan

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adamer ile daha once çalışmıştım. Hic bir yanlışlarını gormedim gayet memnundum. Firmaları ve kişileri karalamadan once daha dikkatli olmak gerek. Gercekten burada yazılan her cumle musteriler uzerinde cok fazla olumlu / olumsuz etki bırakıyor.

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ben geç kaldım konuya,
Sanırım hata telafi edildi.
Artık kilitsin konu millet mal mülk konularına girmeye başlamış.

LiLattah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
genelde yok borcu olan yok lisanssız yazılım kullananlar dır firmamız üzerinde şikayet edenler çünkü bu konularda çok hassasız.

@zanza

Görüşlerin için teşekkürler..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5