@welldone
bilhost u kişisel anlamda tanıdığım içni kendini tanıttım hepsi o kadar. Terör estiren filan yok dh de, yazdığınız aksine dh de satış yapmayan nerdeyse tek firma benim tüm satışlarda diğer host firmalarını tavsiye ettim.
Evet bende duydum ama asılsın ve sektörde gözü olan rakip firmaların laflarına kulak asmıyorum,sanırım bu da onları daha da deli ediyor ki sataşmayı büyütüyorlar. nedense bir kişi sorun söylüyor sonra ne hikmetse yeni bir üye ilk mesajı evet benimde sorunum var 10 dk sonra yeni bir üye bende sorun yaşadım yazıyor. bir ticket yönetim inceliyor ve diyorum ya ne hikmetse 3 kişide aynı ipden girmiş
dünya küçük olduğu kadar sanırım iplerde azalmış baksananıza
bu arada şu sorunlu müşterilerden bir tanesi bile şimdiye kadar ne mail ile nede ticket ile bir sorun iletmediler, yaka ikiyüzlülük yada zaten hiç müşterim olmadılar. ben cevabı biliyorum sanırım hiç dikkate almamamda cevabımı açıkca ortaya koyuyor. seni tanımıyorum sakın yanlış anlama ama sana bir tavsiye insanları dinlemeden karar verme. kişisel anlamda gerçek bilgi istersen
[email protected] msn sine beklerim seni. sohbet etmekten mutluluk duyarım.
Neyse uzun lafın kısası ne bu forumda nede başka hiç bir forumda hosting satışı yapmıyorum. tek satış sitemiz üzerindendir. forumlar eğlence mekanımdır, bilgi paylaşımı için geldiğim yerdir.
Bu forumda tek bir kez satış yaptım, alıcı kişi ise "MoD" arkadaşımızdır. kendisi forumda moderator dur. hizmetimiz ve çalışma tarzımıza karşılık forumda referans gösterebilirsin beni demişti.
Saygılarımla,