İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilyoner.com--Nesine.com Reklam

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Devlete ait yasakpara siteleri olan Bilyoner.com ve Nesine.com un bir cok sıtede reklamlarını goruyorum,bu sıtelerden bazıları hıt yapmayan amator sıteler,bunlar reklamı nerden ve nasıl alıyorlar,bılenler paylasırsa cok ıyı olur

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bilyoner.com reklam başvurusu yapmıştım tekil hit yeterli olmadığı için alamadım : )

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hit yapmayan amatör sitelerden örnek verirmisin merak ettimde.

ApoLLonx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
theersin adamlar hiti kabul etseydi reklam fiyatı nasıl ayarlanacaktı, devletle hiç çalışmadık sonuçta bilelim:)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
dipnot: bu siteler özel lisanslama ile şirketlere aittir. devletle bağları sadece vergi ödemeleri.

bilyoner.com turkcell, nesine.com avea/dh iştiraki. yakında telsiminkide çıkacak

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
telsiminki; www.kazansana.com'du kapandı.
ama tekrar açılacak.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bu yasakpara siteleri aslında bir kara para haklama yeri diye düşünüyorum ama vergilendirildiği için farklı yüzden görünüyor ( kişisel fikrim. ) böyle bişi olmasa bu kadar büyük firmalar bu işlere girmek için caba sarfetmezdi.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ya bu yasakpara siteleri aslında bir kara para haklama yeri diye düşünüyorum ama vergilendirildiği için farklı yüzden görünüyor ( kişisel fikrim. ) böyle bişi olmasa bu kadar büyük firmalar bu işlere girmek için caba sarfetmezdi.

intralot yunanistanın önde gelen şans oyunları şirketi. belkide oradaki haksız kazançları burada aklıyor olabilirler. bilindiği gibi legalpara alt yapısını da bu ortaklık hazırladı. yakında milli piyango ihalesinde etkin olabilmek için yabancılar atlayacak piyasaya. işte o zaman vergi sorunu başlayacak.

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ne kadar kazandırdığıda önemli. Benim tamami hedef kitleli 3-4bin tekil ziyaretçili anlık sürekli 100 üzeri online kişi olan spor sitem var. 1000 YTL üzeri getiriyorsa aylık ancak reklam alırım bilyonerden..

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
legalparabulten.com mesala pek hıtı yok,toplıstlerden kontrol edebılırsınız

legalparabulten.comda iyi hit vardı bir zanmanlar bide o turkspor.net networkunun sitesi o sitelere 3-5 site toplam olarak girildi biliyorum.

bu arada site adresin nedir merak ettim

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sıte adresı vermek ıstemıyorum sımdılık ama haftasonu 15,000 falan oluyor yanı bana verırler dıye dusunuyorum

legalparabulten.com 3000-5000 arasında sanırım

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hit herşey değildir reklam için bunu anlaman lazım bu arada bi yasakpara şirket için legalpara bulten gibi siteler tam reklam verilecek yerler çünkü hedef kitle bu arada legalpara bultenin hitini bilmiyorum.

mesela şöyle örnek verim sevgili ufuk kızmasın ilk aklıma o geldi www.kimsin.net mesela günde 1 milyon adam sok bilyoneri gene sokamazsın bu siteye :))

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw gır ıddaa nın sıtesını bak maıl mı var maıl varsa at sor yoksa adres vardır tel vardır tel de yoksa genel mudurluge mektup yaz ıcıne bıde pul koy donsunler sana :D

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yaw gır ıddaa nın sıtesını bak maıl mı var maıl varsa at sor yoksa adres vardır tel vardır tel de yoksa genel mudurluge mektup yaz ıcıne bıde pul koy donsunler sana :D

hahaha:)onlarda ıcıne 5 ytl atar gonderır sana o zman

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benimde ilgilendigim bir site var 30k ziyaretciyi buluyor tekil olarak vede spor sitesi ancak reklam alamadim sanirim kriterleri degişik. :) öncelik sirasi var bana dönecekler 15 gün oldu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.