A
a.ışık
Misafir
BiMde güzel kız çalıştırmıyorlar...
kim demiş??
çoğu yer asgari ücretle işçi sömürürken, bim'in part time iş için bile 450 lira vermesi iyi bence
Le cola`nın gelişi kaça çok kar varmı
ramazanda adamın canı ice tea çekior siz ice tealeri soğuk rafından alıyorsunuz.
Günlük 6 Saat ben çalışıyorum haftanın 7 günü her 2 haftada 1 gün iznim var hafta içi hafta sonu fark etmiyor eğer o gün bir başka kişi çıkmıyorsa ben çıkıyorum öyle imiş daha izin e çıkmadım.Günlük çalışma saatleri ve haftalık izinlerden de bahsetsen..
Hayır, dedim biraz espirili.5 vakit namaz kilmak ise alimda on sart mi?
Günde kaç patito satılyor sizce?
Bide günde nekadar kar yapıyor
16 yaşından büyük olduğun için asgari olarak sigortanı bile tam öder.17 yaş kabul ediliyormu part time için
bende giricem sanırım part time olarak ama ne iş yapıosunuz orda bide sigorta fln yapıyolarmıEvet başlıkta dedim gibi part time iş olarak girdim BİM e var mı sorusu olan?
Tek soracağım şey ürün çeşitliliği niye bu kadar az.
Mesela bi kendi marka sabunu bide ünlü bi marka sabunu satılır onun dışındaki sabunlar satılmaz. Bunu örnek olarak veriyorum yoksa sabun durumundan haberim yok ama genelde satılan şeylerde bi kendi markaları bide farklı bir marka oluyor geri kalan markaları koymuyolar. Ürün çeşitliliği bol olsa karşısında doğru düzgün market kalmaz.
Bide son soracağım şey 1 semte niye 40 tane market açılıyor. Bizim burda 500 metrelik anayolda tam 5 tane bim var Her 100 metrede 1 bime rastlıyorsunuz. Son olarak neden getirilen kampanya ürünleri az getiriliyor. Mesela bime fırsat ürünleri geliyor ama büyük bişeyse 1-2 tane küçükse 3-5 tane. Hemen tükeniyor geldiği anda alamayanlar kalıyor ortada. Bazı güzel ürünleri bimdeki çalışanların satmayıp kendilerine aldıklarınıda biliyorum.
Güzel kızlar başvurmuyor :aşık:Neden Tansaş kasiyerleri gibi güzel kızlar yok?
bende giricem sanırım part time olarak ama ne iş yapıosunuz orda bide sigorta fln yapıyolarmı