İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bios

U

uyurgezer

Misafir
herkese merhaba.Bu konun burada yeri olmadıgını biliyuorum ama genede açıyorum.bios pilini çıkarttım bios ayarlarını yeniden yapamadım.bu konuda bana yardım edecek bir kişi bulunurmu?şu anda tam 2 buçuk saattir bilgisayar başındayım.msnden kameradan gösterecegim yardım edecek kişi bana microfondan şöle yap böle yap demesi yeterli olacak.Ha bu arada pc 2 tane msnden tarif edeceği bilgisayar bios ayarları bozuk olanın yanında.

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Bios pilini 10 - 15 dk çıkart.
Tekrar tak açılışta sana ayarları soracak ,hiçbir şey yapma F10la kaydet çık.

U

uyurgezer

Misafir
deniyeyim bakalım üstat

Ekleme: olmadı markası phoenix.yeniden ayarlanması gerekiyor.Bu konuda msnden yardımcı olurmusun.burada elektirik kesintisi çok oldugundan anca gelebildim.

Ekleme: akşam elektirikler kesildi.geri dönüş yapamadım.dedeklerini yaptım gene olmadı ve aynı problem daha devam ediyor.

Ekleme: formattan sonra düzelttim.ama bu defa pcyi her açarken f1 e basmam gerekiyor ama olsun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.