İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir anda hedef kelimeden düştüm

Emre Ozcakir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba düne kadar bir sıkıntı yoktu. PR 5 bir siteden backlink aldım hedef kelimede en üste çıktım. Ancak bugün hedef kelimeden düştüm.2.5 k site 1.2-.1.3 k ya kadar indi. Sitem geç index almaya başladı. Sorun nedir sizce?

T

trgy

Misafir
kısa süreli bir filtre olabilir. Ya da dalgalanma olabilir o zorladığın kelimede. Şu an link alma hedef kelimene göre içerik eklemeye devam et.

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hayır filtre filan değil. indexlenme sorunu genel bir sorun... Diğer kelimeyede gelince google un işidir. Bir anda çıkanları ertesi gün düşürür :)

T

trgy

Misafir
hayır filtre filan değil. indexlenme sorunu genel bir sorun... Diğer kelimeyede gelince google un işidir. Bir anda çıkanları ertesi gün düşürür :)

Genel bir sorun derken? Seo'cuyum diyorsunuz yaptığınız açıklama da bir tane mantıklı kelime yok. :) Google'un değil ayrıca Google'ın.

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Genel bir sorun derken? Seo'cuyum diyorsunuz yaptığınız açıklama da bir tane mantıklı kelime yok. :) Google'un değil ayrıca Google'ın.

Arkadaşım herşeye yorum getirmesini biliyorsun anlayan anladı dediğimi. Şu sıralar google de indexlenme sorunu yaşıyor herkes. Siteye gelince google'nin işi dediğim şey arkadaşın kelime filtresi yemesidir.!!

Lütfen gereksizce yargılamalardan uzak durun...

T

trgy

Misafir
Arkadaşım herşeye yorum getirmesini biliyorsun anlayan anladı dediğimi. Şu sıralar google de indexlenme sorunu yaşıyor herkes. Siteye gelince google'nin işi dediğim şey arkadaşın kelime filtresi yemesidir.!!

Lütfen gereksizce yargılamalardan uzak durun...

Sen orda kelime filtresi mi dedin? Ben göremedim o zaman pardon. :) Şunu anlatamıyorum ben de indexlenme sorunu diye birşey yoktur indexletememe vardır anladın sanırım?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.