Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 ayda bir zorunludur. Ancak google istediği zaman ya toplu güncellemeyi erken yapıyor yada bazı siteleri güncelliyor sadece. Ki bu güncellemeden önce 1,5 ay önce bazı siteleri güncelledi ve geçti.
temmuz sonunda hiç beklemediğim sitem pr si değişti.
Yüklendiğim sitelerde hiçbir kımıldama olmadı.
Ağustos sonunda da bir sitem aniden 3pr geriledi.
Bu google ın elinin hiç ayarı yok.
google pr zamanlarını nasıl belirlediği inan hiç belli değil daha önceden çalıştıgım bi firmanın sitesi pek iç acıcı hareketli değildi daha sonra siteyi yeniledik ve siteyi yeniledikden 4 hafta sonra google pr1 verdi ve sonraki zamanlarda bu ilgiyi kesti o yuzden googlenin PageRank telnolijisi hakkında kesin bi zaman bilimi söylenemez
--------------------
Az önce Fark ettim google pr değerini yükseltmiş heralde son zamanda yaptığı değerlendirmeden yeni nasibini aldı çünkü 1 hafta öncesine kadar aynıydı
kafamda pr değeri diye bi şey yoktu bi baktım site bundan önceki güncellemede pr3 olmuş
sonra pr değeri artsın diye link kastım sürekli güncelledım pr2 olmus gülermısın ağlarmısın
Yakın zamanda bir güncelleme yaptı Google ama bana piyango vurmadı.
Pagerank değer, 2 veya 3 olan toplam üç tane sitem vardı ve hiçbir değişim olmadı değerlerinde.
Bu sitelere günde ortalama 250 olmak üzere ayda 7500 ziyaretçi geliyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.