Ben parayı 2 gün geciktirdiğimi söyledim. Tamam bu adam kapattı bu sebebten ötürü ama ben o gün işlerimden dolayı nete girememiştim acil bir işim çıktığı için ve girer girmez ilk işim paypal ile ödemesini geçmek oldu ödemeyi geçtikten sonra makina açık mı değil mi bakmadım arkadaşlar telefon açtı makina kapalı dediler girdim baktım gerçekten kapalı bu arkadaşı aradım paypal a bakın ben paypal ile ödemeyi geçtim dedim. Girdi baktı sonra tamam gelmiş birazdan açılır dedi 3 gün geçti açılmadı sürekli isterseniz paranızı iade edeyim dedi bende üçüncü gün oke iade edin dedim. Bugün yarın bugün yarın nihayet 17 Mayıs tarihinde parayı gönderdim dedi ama para gelmedi sonrada kendisine ulaşamadım bir daha telefon ile ulaştığımdada dolandırıcımıyız bekleyeceksin yollarız paranı cevabı aldım. Sizce dürüstlük yada iş ahlakı değerlerine sığıyor mu bu.
Sen telefonda ettiğin lafları, Maf a 3-4 kere yolladım deyipte yollamadığınıda söyle gerçekleri görsün herkes.
Sen telefonda ettiğin lafları, Maf a 3-4 kere yolladım deyipte yollamadığınıda söyle gerçekleri görsün herkes.