İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bir düşünün böyle bir şeyle karşı karşıya kaldınız ?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
laaaaan diye çığlık atardım ve sonra kendime geldiğimde ağlardım, çünkü canlarım oradadır

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
ilk lafım güzel bisey olmazdı:D en azından buraya yazabilecek bişey olmazdı.. ardından aynen depresan gibi oturur aglardım.. canlarım... orada oldugu icin

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Abi imkansız bir kere o şekilde delip geçmesi :) Eğer çapı küçükse çarpan gök taşının zaten atmosferde erimeye başlar ve yerkürede çakılı kalır. Eğer büyükse bile, dünyayı bikaç parçaya bölmesi, kendisininde bölünmesi gerekir, en azından 4/1 parçasını arkada bırakır. Yazımı buraya kadar olan kısmını okuduysanız eğer artık vazgeçin derim, mantıklı biyere bağlayamadım, lost'un sonu gibi oldu yorum, nese zaten geyik bölümünede bu yakışır :p

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
laaaaan diye çığlık atardım ve sonra kendime geldiğimde ağlardım, çünkü canlarım oradadır

Merak etme o anda 1-2 saate kavuşurdun zaten :D Ayrıca dünya giderken öyle ay sabit kalmaz diye tahmin ediyorum :D

Abi imkansız bir kere o şekilde delip geçmesi :) Eğer çapı küçükse çarpan gök taşının zaten atmosferde erimeye başlar ve yerkürede çakılı kalır. Eğer büyükse bile, dünyayı bikaç parçaya bölmesi, kendisininde bölünmesi gerekir, en azından 4/1 parçasını arkada bırakır. Yazımı buraya kadar olan kısmını okuduysanız eğer artık vazgeçin derim, mantıklı biyere bağlayamadım, lost'un sonu gibi oldu yorum, nese zaten geyik bölümünede bu yakışır :p

Çoookk Çokk hızlı bir cisim , büyük ve demirden daha sert bi maddeden olursa olabilir olmıyacak bişi yok.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
"Şunun fotoğrafını çekip bloguma koymalıyım" olurdu

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
böyle bir olay olursa ay etkilenir mi diyorsunuz mathi bey

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Etkilenmese bile 1-2 saate havan biticek :D En fazla duva edicek kadar şanslısın yani:D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Etkilenmese bile 1-2 saate havan biticek :D En fazla duva edicek kadar şanslısın yani:D

1-2 saate nerde havan bitecek :) Giden astronotlar 2-3 sene kalıyorlar, giderken dünyadan hortum çekiyorlar falan mı sanıyorsunuz üstadım :p

O kadar sert ve hızlı bir cisim olamaz, olsa bile zaten daha dünyaya gelmeden evreni baştan sona çizer atar :)

Dünyanın da muazzam bir hızı var farketmesekte, ben inanmıyorum Dünyaya çarpıpda hasar almıcak bir cisim olduğunu (en azında 5/1 oranında bir parçası kopar) similasyon yapalım ogame oynayan varsa gelsin :p

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Dünyanın evrende ne kadar küçük bişey olduğunu unutmayalim. öyle bi cisim yok diye birşey yok, ama eminim olacaksa da o kadar kolay olmaz, acı çeke çeke ölürüz.

hrunymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ay yerinde kalır, oksijen ve yemek-içme sorun olmazsa kafayı yemiş ay tanrısı olur adam :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Süper manzara....
Geri ileri çekim oynatıp, izlemek isterim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.