İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir garip hepsiburada kargo gönderim şekli

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Hepsiburada.com da 3 farklı ürün siparişi ve 3üde aynı anda çıkışa hazır görünmelerine rağmen 3 farklı kargoyla gönderiliyorlar.:hasta:

3 farklı ürün sipariş ettim. Hafta sonu 1 ürün çıkışa hazırdı, bugün 1 ürün daha çıkışa hazır oldu ve akşama doğru diğer üründe çıkışa hazır hale geldi. 3ü birden çıkışa hazır olunca her bir ürünü ayrı ayrı 3 farklı kargoyla gönderiyorlar bana. (Daha emin değilim ama sistemden anladığım hali o)

Müşteri desteğe sordumda yarın cevaplarlar sanırım. Bakalım ne diyecekler. Çarşamba ben dışarıda olucam o yüzden 3üde yarın gelir umarım. Kargocu diyecek ne la bu 3 kere geliyoz:p Bide şubede yok mobil kargo:eek:ha:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
kargolar karşı taraf ödemelimi oluyor hp de?

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
hepsini bir sipariş verdiyseniz sizin için sorun yok. Âynısı bana oldu aynı sipariş 2 paket halinde. Çok sorunlu firma 10 gün bekledim ne ilgilene var ne cevap veren..

Bedava verseler artık hepsiburada.com dan bişey almam. İnşallah sorunsuz zamanında alırsınız..

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Hepsiburada kargo ücretini kendi karşılıyor diye biliyorum.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Kargo ücreti bazı ürünlerde bedava geri kalanlarındada 2,5 tl zaten. Hepsiburada 1 kargo için ücret alıyor eğer birden fazla kargo gönderilecekse sadece birine kargo parası alıyolar diğerlerini onlar karşılıyolar ama bu birden fazla kargo gönderme genelde birden fazla ürün aldıysanız stoktakini gönderiyolar diğerinide alınca gönderiyolar.

Hepsini tek kutuda kolayca gönderebilirlerdi niye her ürünü ayrı kargoyla ayrı kutuda gönderiyolarsa. Bununda cevabını en erken yarın öğrenebilicem gibi görünüyor.

Bu arada 2. kargoyada takip sayfasını açmışlar.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Kargo ücreti bazı ürünlerde bedava geri kalanlarındada 2,5 tl zaten. Hepsiburada 1 kargo için ücret alıyor eğer birden fazla kargo gönderilecekse sadece birine kargo parası alıyolar diğerlerini onlar karşılıyolar ama bu birden fazla kargo gönderme genelde birden fazla ürün aldıysanız stoktakini gönderiyolar diğerinide alınca gönderiyolar.

Hepsini tek kutuda kolayca gönderebilirlerdi niye her ürünü ayrı kargoyla ayrı kutuda gönderiyolarsa. Bununda cevabını en erken yarın öğrenebilicem gibi görünüyor.

Bu arada 2. kargoyada takip sayfasını açmışlar.

tedarikçilerden kaynaklanıyor. kimi ürün hepsiburada merkezden , kimi ürün ise tedarikçinin hb adına kendi gönderiminden kaynaklanıyor.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Satın alınan ürünlerden bazıları stoklarda olmuyor. Tedarikçilerden geldikçe kargoyla gönderiyorlar. Ürünlerin hepsi tedarik edilince kargoyla gelmesini isteyebiliyorsun. Bu seçenek alışveriş sayfasında olması lazım. Ben bir kez onu seçmiştim önemsiz bir ürün yüzünden 3-4 gün beklemek zorunda kaldım. O ürünü iptal edince ertesi gün elime ulaşmıştı aldıklarım.

Yani bir gariplik yok :)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Tedarikçiler yüzünden parça parça göndermeyi bende biliyorum zatende bunda 3 üründe çıkışa hazır göründükten sonra 3 farklı kargoyla gönderiliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.