İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir haftada nasıl 1milyon ziyaretçi alınır

B

bosuzbiz

Misafir
arkadaşlar internette gezerken bi sayfa dikkatimi çekti
http://www.alphanetmarketing.com/1million-visitors.html adresinden bakabilirsiniz. reklam parası vermeden haftada 1 milyon ziyaretçi alabilirsiniz falan diyor ingilizcem pek iyi olmadığı için tam anlayamadım.İngilizcesi kuvvetli arkadaşlar kısaca bize tercüme edebilirmi acaba..

Z

zeynelkoc

Misafir
100.000 aylık 1.000.000+ yıllık diyor

boş bi site sanırım

sitede free diyor ama adımları takip edince şoyle bi ödeme sayfası çıkıyor

Subtotal $97.00
Taxes $0.00

Total $97.00

--------------------------------------------------------------------------------
ClickBank Product Name: "million visitors"

S

SempatiX

Misafir
Bir Milyon Ziyaretçide Herhalde Bilinçli Olarak gelmicektir... Gelenelrden 999.999.999 u da Yabancı Olacaktır... NE yapayım Öyle Hiti...

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki fazla itibar etmeyin derim bu tip sitelere, nedeni ise çoğunun, elindeki proxyleri kullanarak üretilmiş unique ler olması.

S

Sticks

Misafir
Bunlar klasik marketing zirvalamalaridir bunlara pek kafa yormayin .
Eger ki yabanci trafiğe ihtiyacınız var ise gidin www.targetedvisitors.info adresine oradan targeted ziyaretçi alın ama tabii ki yabancı olacaktır eğer türkiye bazlı gerçek site trafiği almak istiyorsanız bana ulaşın umut-at-umutx.com adresine size yardımcı olayım yada msn 'e ekleyin [email protected] adresini oradan konuşalım ama llütfen [email protected] adresine mail atmayın !

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
adamlar hit değil e-book satıyorlar. kitabı kullanırsanız iyi bir hit yakalamanız mümkün. iyi çalışmalar...

S

Sticks

Misafir
Evet ebook satılıyor ama bunun için ebook 'a ihtiyacınız yok
neden derseniz zaten bu kitabı okuyacak ingilizcesi olan bir insan kolaylıkla sitepoint.com/forums bölümüne girerek Search engine optmization kategorisinde kolaylıkla öğrenmek istediği bilgiye ulaşacaktır ve bunun yanısıra www.sitepoint.com adresinde de arama motoru optimizasyonu yani SEO bilgilerine kolaylıkla ulaşacaklardır ve kitapta bulunan detaylara ücretsiz yoldan erişmiş olacaktır.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
aslında optimizasyon bilgileri değil hit değişim programları anlatılıyor o kitapta. bende o kitabın 2 versiyonuda var ordan biliyorum.

S

Sticks

Misafir
doğrudur .
Hit değişim de olsa dediğim gibi Sitepoint bir sitenin promosyonu için gerçekten çok kaliteli bir community ve oradan da istenilen bilgiler paylaşılıyor kolaylıkla.

Ebooklar aracılığı ile de birçok bilgiye ulaşmak mümkün tabii ki . Keşke vaktim olsa da...

S

Sticks

Misafir
Bu arada Targetedvisitors.info yu kullanmanıza gerek kalmadı. Onun yakını , çok güvenilir bir firmanın bayisi oldum eğer trafik ihtiyacınız olursa ben temin ediyorum

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm sticks,

Fiatlari ve target kategorilerini yazabilirmisin? Buraya veya ozele....

S

Sticks

Misafir
şu an sistemi kurmamış durumdayım ancak ,
Kategoriler ve bilgiler targetedvisitors.info daki aynı bilgiledir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.