İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Moderator Ayıbı veya dengesizliği " yorum sizlerin"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Selam arkadaşlar..
forumda RESELLEr arayan birisi bir konu açar, ve şunu yazar
Yurt dışı tercihimdir..
ve bende yurt dışı ile anlaşmalı olduğum bir firmadan reseller verme teklifini sunarım..

İşte o moderatorun yazdığı cevap:

milletin konularını karalamakta ustune yok ayrıca arkadas türk firmasından değil yabancı firmadan reseller almak istiyor ne yuzsuz terbiesiz bişeysin sen be

www.ahosting.biz bir yıldır burayı kullanıyorum hic sorunsuz fiyatlarda gayet uygun www.ahosting.biz/reseller/ adresinden kendine uygun pakedi secebilirsin

Ben teklifimi sundum kimi karaladım.?
birisi hakkında bişimi yazdım.?
Sadece Teklifimi verdim..
Hatam varmı.? Varsada beni düzgün bir uslub ile uyarması gerekmiyormu.?

ve onun yaklaşımına bakın ve burada moderator

Daha mesajların içeriklerini anlayamayan birisi moderator

De hani benim karalama mesajım .?

Allahınızı seviyorsanız benim yazdiğim mesajı okuyun
moderatorun yazdiği mesajı okuyun bir bağlantı kurabilecekmisiniz..

http://forum.iyinet.com/reseller/98108-linux-reseller-ariyorum-mumkunse-turk-firmasi-olmasin-2.html

konuda karalama yaptığımı legalpara eden süper ziyniyet : TrDownload

Demek iyinettende böle moderatorler çıkarmış

Ve dikkatinizi çekerse o kişiye karşılık vermedim cevap yazmadım onu seviyesine düşmemek için....

sadece sizin fikirleriniz için buraya bu başlığı açtım

kendisi gelip bişide yazarsa zaten dikkate alıp cevap vermem..

Aynı şeyleri bir kaç sefer daha yapmişti dikkate almamiştim ama bu sefer bunu özellikle bunu moderator yazan kişi okumalıki kimi moderator yazdığını anlasın

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sanırım moderatör arkadaş yanlış anlamış. Sen dearshell.net sin ve Türk firma olduğun için o da sanırım sunucularınız Türkiye'de sanmış. Olur böyle şeyler.

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
ama o şekildemi uyarması lazım.??

Ve ben o konuda kime karalama yapmışım.?
bana yüzsüz Terbiyesiz demiş..

benim o konuda yaptığım karalamayı bana göstersin.?

Herşeyin bir uslübü vardır
uyarı bile yapsa o şekilde uyarı yapamaz
bana nasıl hakaret eder kimdir o.?

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
katagori moderatorude olsa
sonucta bir yetkili

ve yaklaşım ve uyarı tarzına bakarmısınız..

konunun neresinde birisini karalamişim bana gelip

terbiyeszi yüzsüz neden karalama yapıyorsun gibi agrefis kelimeler yazıyor

veya neye dayanarak yazıyor

moderator olması bize hakaret edebilir anlamınamı geliyor

veya benimle bir sorunumu var varsada sağa sola yansıtmasın

gercekten benim burada bu zamana kadar şaşırdığım ilk şey..

adamın yazdığı mesaja bakın

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazan arkadaş moderatör değil,kategori moderatörü.

insanların gözüne sokmak istediğin nedir onu anlamadım, başlık aslında gayet açık Türk firmalar olmasın denilmiş,

sende oraya sana yardımcı oluruz diyip,sitenin ismini yazarsan doğal olarak reklam olarak algılar ve sana patlar.

ayrıca onun yazdığı ahosting.com sitesi konuyu açanın kendi konusunda görmek istediği 2 cevaptan biri.

arkadaşlar sağolun fakat benim istediğim 6 ay falan yabancı firmalardan reseller veya host kullnanan müşterilerin yorumları önerileri : ))

X

Xman

Misafir
gf8 mesajın editlenmiş o nedenle bi yorum yapmak yanlış olur, mesajın editlenmemiş olsaydı konuya yorum yapardık ama şimdi mod arkadaşın o mesajı yazmasına neden olan bi açıklama silip silmediğini bilemeyiz.

eRCie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
mod arkadaşlar çok fazla katı oluyor bence bukadara gerek yok

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
trdownload ın üslubu konusunda birşey diyemem ama mesajdan anlamayan sensin sanırım burda. adam altını çizerek kalın kalın "türk firması olmasın" diyor. senin mesajında firmamız vergi mükellefi filan diyorsun. sunucular xx yerde diyorsun. adam demiyor ki sunucular türkiye kaynaklı olmasın.

her konuya firmanı tanıtıcı yaklaşman bazen böyle rahatsızlık yaratıyor. söz konusu olan üslupsa haklısın, tartışılabilir. ama önce iğneyi kendine.. buna sebebiyet veren sensin orda ve başka başlıklarda

@wpturkiye, alıntı yapılan mesaj düzenlenmiş hali. yani okuduğun haline yazılmış cevap.

X

Xman

Misafir
Geçmişte bende bu tür sıkıntılar yaşadım ama zaman geçip özeleştiri yaptığımda benimde hatalarım olduğunu gördüm, gf8 bence sende özeleştiri yapmalısın acaba o arakdaşın o şekilde davranmasında senin bi payın olabilirmi ?

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Güzel kardeşlerim
tamam adam türk firması olmasın demiş

ve benim yaptığım bir hata olabilr

ama
O moderatorun o şekilde bana hakaret ederek yazması nedir.??

Doğrumu sizce.?

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
İlk olarak mesajı yazarken sürekli moderatör moderatör diyip forumda ki yetkililere bir gönderme yaptığınızı zannetme girişimine girdiğiniz için sizi kınıyorum. Nedeni basit, Biz moderatörler, kategori olsun normal olsun. Forum genelinde kişisel görüşlerimizi belirtebiliriz konular veya mesajlar hakkında.

Sizin konuda belirtmiş olduğunuz mesaj kategori moderatörünün yaptığı kişisel bir eleştiridir veya görüştür. IYINET Forumlarını , moderatörlerini bağlamaz. Kendisi yetki kullanmamıştır görüş belirtmiştir.

TrDownload bilgili ve tecrübeli bir arkadaş kanaatimce. Size yazmış olduğu mesajın son kısmını önceki mesajlarınıza istinaden yazdığını düşünmekteyim.Şimdi geçmişte yazmış olduğunuz bir kaç mesajın linkini yayınlıyorum. Kendiniz bunlara bakınız okuyunuz. Yine bu konuda ki görüşünüz değişmediyse özel mesaj ile bana ulaşınız ben bir kaç mesajınızda insanlara yaptığınız hakaretleri size gösteriyim.

İnsanlar bir anda bir kişi hakkında yorum yapmazlar geçmişten gelen bir birikimin olduğunu böylelikle görüyoruz. Lütfen yazı yazarken insanların istediklerini iyi algılayınız ve ona uygun şekilde yazınız. Konuyu konu dışı hale getirmeyiniz.

http://forum.iyinet.com/web-hosting...-25-gb-trafik-yillik-15-ytl-3.html#post704320

http://forum.iyinet.com/reseller/98023-reseller-paketlerinde-sinirsiz-trafik-bizde.html#post703450

http://forum.iyinet.com/reseller/97461-amerika-sunucularimizda-sok-kampanya-2.html#post700149

http://forum.iyinet.com/reklam-ve-r...nacaktir-uygun-fiyat-hediyeli.html#post695982

http://forum.iyinet.com/paypal-e-gold/96695-paypaldan-iyi-anlayan-baksin-post695229.html#post695229

http://forum.iyinet.com/reseller/94...ller-uygun-ve-ucuz-post689348.html#post689348

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.