• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

bir mysql problemi

U

uzaymerkezicom

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
böyle bir hat aldım. Cpanelden diğer cpanele taşıdığımda site bu şekilde yazıyor çözümü nasıldır

Korcan

0
Bilgiler
Reaction score
0
206 Aydır Üye
mysql server versiyonunuz dogru yere yerlestirilememis

atay

0
Bilgiler
Reaction score
37
218 Aydır Üye
sql kodunda bir hata var gibi. kodu past edermisiniz bi.

tiva

0
Bilgiler
Reaction score
4
244 Aydır Üye
use near ................... at line 1

noktaların olduğu yere ait bir bilgi var mı ? (copy/paste sırasında eksik gelmiş olabilir diye sordum)

U

uzaymerkezicom

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.10.0.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Apr 24, 2007 at 09:47 PM
-- Server version: 4.1.22
-- PHP Version: 4.4.4

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

fazla anlamıyorum sql den bilgiler bu şekilde

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.