Vaktim var en son yazdigin mesaj seviyesiz ve tartismaya yol acacak bir yorum, sanirim bu da yeterli, 700 mesaji aramama gerek yok. Aciklamani dogru ve duzgun bir sekilde yapabilirsin, koyu harflerle unlem vermeye, ve yazdigin dil ile karsindakini kiskirtirsan uyaririm. Uyari ile tehdidin arasinda ince bir cizgi var, ben kimim seni neyle tehdit edecegim.
Konuya donersek, konu oraya cekilmedi, boyle birsey oldugunda insanlari sabit bir baslikta birseyler postalamaya tesvik edersek(niz) herkes buldugu herseyi postalayabilir. SEN postalayacaksin diye birsey yazdigimi hatirlamiyorum, buna doner dedim. Burada kimsenin gelen butun kodlarin orjinal veya calinti olup olmadigini anlamak icin arastirma yapacak durumu yok. Ayrica bu forumun kurali, benim kendi hayat kuralim degil. Benim boyle birsey oldugunda karim ya da zararim olmayacak, moderatorlerden biri Sabitleyebilir basligi, acikcasi herkesin gorusu farklidir. Benimkisi kisisel gorus ve buna cevaben saygili yanit beklerim.
Paylasim konusunda da PHP,ASP,HTML ve Server Yonetim bolumlerini takip ediyorsaniz zaten orada paylasim denilen seyin nasil yapildigini goruyorsunuzdur. Paylasim, hazir birseyleri birbirine postalamaktan ote, uretmek adina fikir paylasimi olmalidir. Bu da benim kisisel gorusumdur. Ancak bu turlu birbirinin kopyasi sitelerden kurtuluruz. Dagitilan oyun scriptleri ve toplistlerden sonra 100 tane ayni gorunumlu site ortada dolasiyor. Yabanci forumlarda hazir script dagitma diye ne bir bolum ne de mesaj oluyor, iste yol bu olmali benim icin.
Birincisi ben bu foruma 700 tane mesaj atmışım vaktin varsa aç bak bakalım bir tanesinde bile seviyesiz yada tartışmaya yol açacak bir yorum yapmış mıyım?Ben forum daha güzel olsun diye fikir beyan ettim sen tam aksini söylüyorsun.Bende sana tekrar ne demek istediğimi açıkladım ben burada tartışama göremiyorum.
Mantık olarak internette herşey var.Yani onun için herhangi bir şeyin olduğu site yapmayacak mıyız?Yani düşünsenize neden forumda makale bölümü var ki?Arasan zaten aynı makaleleri veya benzerlerini ayrıntısıyla bulabilirsin.Umarım demek istediğimi açıklayabilmişimdir.
Benim kesinlikle marez vb. kod yayınlansın şeklinde bir fikrim olmadığı halde konu oraya çekildi.Bende script satışı yapıyorum.Sizce scriptlerin ücretsiz dağıtılmasını ister miyim?
O son cümle gerçekten yanlış tehdit eder gibi neyse bu tarz olaylara çocuklar gibi zıtlık yapıcak yaşı geçtik.Birinin kalbini kırdıysak affola...