İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Proje'n Varsa Zengin Oldun!!!!!

nigerr907

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Ekli dosyayı görüntüle 5338

Arkadaşlar ben son 2 günden beri kickstarter adlı siteyi duyuyorum son zamanlarda bol bol haber konusu olan bu site ne işe yarıyor dedim ve araştırdım sonuca vardım.

kickstarter.com bu siteye girdiğinizde eğer bir projeniz varsa, sağlam güzel bir dille anlatın (video vs yaparak) ve kaç para gerektiğini girin mesela şarkı yapmak istiyorum 1000 dolara ihtiyacım var önceden yaptığın şarkıları Gösterek kickstarter.com daki insanların ilgisini çekerek size yardım fonları yağabilir.

sorna sınırı geçtiğsen mesela 1000 dolar istiyorsun sorna en az %70 olsa yeter diyorsun ve bir tarih belirneniyor mesela 10 gün, 10 günde %70 olursa 70 lik yardım alıyorsun

ve Amazon Payments araçılığla banka hesabına yatıyor. he bu arada söğlemeyi unuttum şimdi siz yardım aldınız bu yardım dan kdv,Komisyon vs. bunlar kesiliyor düşük alıyorlar %10 kadar.

Siz Para Falan Vermiyorsunuz.

kickstarter Sayesinde Gerçekleşen Projelerden bir kaç tanesini göstereyim.

Kickstarter proje bir

Kickstarter Proje iki

Kickstarter Proje üç

VE Daha Bir Sürü Proje BBurdanda bakı Dudak Üçuklatıcak Paralar Dönüyor ortada Zengin Olmak İçin Bir Fırsat Bu Hayalleriniz Gerçek Olabilir.

Saygılarımla Esen Kalın Sorularınız Varsa Yanıtlayabilirim.​

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5